- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz
Tomdriver #99004 üzenetére
Gamingre nincs sok értelme 5800X fölé menni, de ha benchelni is szeretnél, akkor OK.
A CB 2077 nagyon rosszul optimalizált, az tény, de az is főleg a VGA-kat zabálja meg elsősorban.Igen, IPC-ben erősebbek, és 4700-4800 MHz-eket mennek PBO-val is, viszont manuális tuninggal sem tudnak sokkal többet.
Az Összefoglalóban vannak ajánlott lapok, és nem is feltétlenül kell X570-ben gondolkodni, pl. egy MSI B550 Tomahawk is szinte bármire elég.
Viszont vannak még BIOS-bugok, erre készülj fel! Folyamatosak a javítgatások, biztos lesz még pár hét, mire beállnak a rendszerek. -
palfitom
félisten
válasz
Tomdriver #99000 üzenetére
Szia,
Mire használod a gépet?
"ismerni már annyira az 5xxx sorozat tuning potenciálját, hogy esetleg bekerült a körbe ezeknél újabb vagy speckósabb lap?" - Kb. nincs tuning-potenciál, legalább is általánosságban. Már a Zen2-t sem volt általában érdemes manuálisan tuningolni, csak kis részükben volt tartalék. A Zen3-nál is úgy tűnik, hogy gyárilag eléggé csúcsra vannak járatva, így az über-tuninglapoknak sincs sok értelme.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Tomdriver #61402 üzenetére
Még szép hogy megy hozzá, hiszen ezt az elb.szott sárga színt választotta az egész sorozathoz az MSI (ennél még az Asus-os arany is jobb
)! Mondjuk inkább mint töltényalakú chipset-hűtés!
(#61404) miklosss2012
Bocsi, most vettem észre hogy a csőröd is ugyan olyan sárga!
Mondjuk összképben biztos jól fog kinézni!(#61405) Tomdriver
Persze gondoltam hogy nem azért vásároljátok mert nem tetszik! Lehet én vagyok ízlésficamos! -
bluyoo
nagyúr
válasz
Tomdriver #60924 üzenetére
Szívesen!
Nálam nem zavar be (ugyancsak T-com). De annyira nem foglalkoztam a témával. A Tv-m is össze van kötve Wi-Fi-n keresztül a Pc-vel, így a Samsung AllShare progival meg tudom jeleníteni a Pc-n lévő tartalmakat.
De elvileg lehet az okostelefont, táblagépet távirányítónak használni (én erre egy Bluetooth-os klaviatúrát használok) vagy éppen adatokat küldeni fogadni az eszközök között.
Az MSI-nél nem ismerem a programot, de az Asus-nál a Wi-Fi GO programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest