- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
crysis88 #60509 üzenetére
Én is. Ha nem gond majd oszd meg velünk is.
(#60510) 3800+
Hi!
dVGA mellé inkább tennék egy Pentiumot. Pl. INTEL Pentium G3220.
AMD A4-6300 vs Intel Pentium G3220
De még egy Celeron is jobb választás lenne. Pl. INTEL Celeron G1840
AMD A4-6300 vs Intel Celeron G1830
Lapnak meg figyelembe véve az alacsony kereted, egy H81-es deszkát pl. az Asus H81M-A.
2Gb RAM az mára nagyon kevés! Szerintem minimum 4Gb-ban gondolkodj. Pl. a HyperX FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10F/4.
Mondjuk az a dVGA finoman szólva is elég harmatos. De ezt gondolom a Milyen videókártyát? topic-ban is írni fogják.(#60511) jános
Minden Intel LGA 1150-es lap rendelkezik videokimenettel.
VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Thunderport -
bluyoo
nagyúr
válasz
crysis88 #60497 üzenetére
Akkor nincs mese, Magyarul kell beszélned, szóval hívd fel a Magyarországi Asus képviseletet +36-1-505-4561 (Hétfőtől, Péntekig).
Esetleg a H97-PRO? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
crysis88 #60492 üzenetére
Nem biztos hogy a Z87/B85 stb. alaplapok tamogatni fogjak a haswell refresh processzorokat. Talan lehet a Z87...vagyis nem lehet tudni.
Normal esetben csak egy BIOS frissites kellene es elindulna mivel a labkiosztasa ugyanaz, fizikai merete ugyanaz....a K-s CPU-nak lehet hogy volna nemi fizikai elteres az IHS miatt de a 4590 az 100 %-ben olyan mint a haswell.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
crysis88 #60492 üzenetére
Hi!
Én is benéztem a dolgot ... de szerintem csak a titkárnő írta .... Én meg lusta voltam írni az Asus-nak.
Ha megnézed már támogatja pl. a Core i5-4690K, Core i7-4790K CPU-kat amik még meg sem jelentek. Szerintem simán elírás lesz a dolog. Viszont amíg nincs helyesen a listában addig semmi nem 100%. Szóval ha teheted írj az Asus-nak.(#60487) nimfas
Miért nem jó a már ajánlott ASRock Fatal1ty H97 Performance vagy az Asus H97-PLUS / PRO?
De ha ragaszkodsz hozzá ott az MSI H97 GAMING 3 is ....
"Nagyon gáz az Asrock lap... mert ahogy nézem jobban felszereltek ugyanannyiért mint a márkás (Giga, Asus... ) társai." Ezt a mondatodat meg kutya legek hogy ha értem!De amúgy az ASRock nem márkás vagy mi?
(#60488) nimfas
A választott üzlet hozzá nem értése ....(#60486) Teko001
30K-ért már a legjobban felszerelt lapokat megkapod akár a 9-es sorozatból is.
Viszont én már az új I5-4690-et vásárolnám vagy az olcsóbb, de 200MHz-el alacsonyabb órajelű 4590-et. -
Mahrenburg
őstag
válasz
crysis88 #55276 üzenetére
Hello!
A legjobb (hivatalosan) tuningot nem lehetővé tévő PCH-lapkával szerelt lapok:
Asus H87-PRO
Gigabyte G1.Sniper B5
MSI B85-G43 GAMING(Én az ASRock Fatal1ty H87 Performance-t választanám, de ezt csak zárójelben említem...
)
-
Asbee
veterán
válasz
crysis88 #44959 üzenetére
Biostar TZ77XE4 - egyetlen hátránya, hogy közel az első pci-e slot a procihoz
MSI Z77 GD55 - nincs offset fesz állítás
Asrock Z77 Extreme 4 is szóba jöhet olcsóbban - a cpu tápellátása melegedős régi konstrukció, igaz neten csak 1-2 esetet találni vrm túlmelegedésre
A gigának a vrm hűtése nem az igazi, de ennél is vannak neten szép tuning eredmények. Pár napja 30-40ks lapot kerestem én is, végül az MSI mellett döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest