Aktív témák
-
dci106
csendes tag
válasz
TomBoy1986 #5396 üzenetére
Hülyeséget nem akarok írni, de asszem, a HDMI ugyanúgy műxik, mint a DVI-D, csak az a plusz, hogy megy hang is rajta. Illetve van ilyen teszt, itt is belebotlottam már, de nem sok érdemi különbség van minőségben. Google-ba írd be, HDMI vs DVI.
Mivel viszont a monitornak nincs hangszórója, és ha lenne sem hiszem, hogy érdemes lenne hallgatni, mindegy, hogy melyik csatival kötöd össze, a felbontást lehet változtatni. Ha jól emlékszem, a Forte Manager nem megy a HDMI alatt. -
old gray
addikt
válasz
TomBoy1986 #5396 üzenetére
Ez TFT-re jellemző dolog ezek szerint? Mert a CRT monitorommal soha nem használtam V-syncet és ott nem volt csíkozódás / hullámos kép. Viszont V-Sync=on esetén 60FPS-el játszani UT3-at... kevés!!!
-
dci106
csendes tag
válasz
TomBoy1986 #5390 üzenetére
Ha jól tévedek, csak a drágábbikban van HDMI. Bár én az LG ügyfélszolgálatát hívtam, megkérdezni, a W2486L külső vagy belső tápos-e. Hóóó, persze, hogy belső, mondta a srác. Na ennek ellenére persze külön van a tápja
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged