Keresés

Aktív témák

• llax

senior tag

válasz tlac #2201 üzenetére

érdemes beírni az itteni topikjukba, mivel arra mostanában ügyelnek már, hogy ott ne legyen megoldatlan probléma

Látom hogy ügyelnek arra, de én mégiscsak kivétel voltam.... Pedig még telefonon is igérték a megoldást... De ettől függetlenül még mindíg az első néhány lehetőség között szerepelnek nálam...

• llax

senior tag

válasz tlac #2197 üzenetére

Elég messze lakom Bp.-től, nekem szinte csak webshop jöhet szóba... A közeli üzletek árlistáin a nekem tetsző modellek (már amelyik van) 25-50%-al drágábbak, mint sok webshop-pal rendelkező Bp.-i üzletben...

Ismerem (sajnos) a 8 napos visszavásárlást, de monitorok kapcsán eszembe sem jutott, hogy így kapok 8 napos pixelhiba garanciát :) Persze ehhez szükséges a csomagolás "óvatos" bontása és megőrzése... Milyen jó a webshop :) Köszi a felvilágosítást. Így még vonzóbb lett az a Benq :)

• llax

senior tag

válasz old_artist #2192 üzenetére

A linkelt teszteket már láttam, igaz engen nem a VW, hanem a W érdekelne, arról is van iPon teszt...
    Igazából user vélemények érdekelnének. Több tesztet néztem, azok szerint durva hibája nincs... Az a nem elég mély fekete sem zavar, amennyiben nincs kékes vagy egyéb elszineződése... Monitort soha nem használok teljes sötétben és 120-150cd/m2-nél nagyobb fényerővel sem... Így elvileg nem lehet zavaró...

Az a "nincs pixelhiba garancia" mit jelent? ISO 13406-2 sincs? Mert ezt eddig nem bírtam kideríteni...

Még nem döntöttem egy típus mellett sem, sem a "nagy TN", sem az *VA esetében sem...

Más topikban láttad, *VA-nak eredetileg 21", 4:3-mast kerestem volna, de ha jobban végiggondolom a dolgot, akkor nekem az 1200px magasság a legfontosabb, végülis mindegy, hogy wide vagy sem. Viszont nem szánnék rá túl sokat sem (a Benq ára nagyon tetszik)...

Már azon is filóztam, hogy a "nagy TN" projektet jegelem egy időre, a két monitor árát odaadom egy komolyabb S-PVA-ért (Samu 245T vagy pl. egy Eizo :) ). De először pont egy meglévő (kőkori) TN-t akartam cserélni :) A jelenlegi CRT-t szigorúan csak *VA-ra cserélném...

Mod.: addig írogattam, hogy közben 1-2hsz.-ról lemaradtam :)

• llax

senior tag

Hello!

Használ-e valamelyikőtök Benq FP241W monitort??? Van-e róla valamilyen véleményetek?
    Ha csak a paramétereket (P-MVA) és az árat nézem, akkor elvileg "verhetelen"... Ugyanakkor pont az "olcsósága" miatt nem merném "vakon" megrendelni... A garanciákkal kapcsolatban szinte semmi infót nem találok...

Aktív témák

Hirdetés