- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
llax
senior tag
érdemes beírni az itteni topikjukba, mivel arra mostanában ügyelnek már, hogy ott ne legyen megoldatlan probléma
Látom hogy ügyelnek arra, de én mégiscsak kivétel voltam.... Pedig még telefonon is igérték a megoldást... De ettől függetlenül még mindíg az első néhány lehetőség között szerepelnek nálam...
-
llax
senior tag
Elég messze lakom Bp.-től, nekem szinte csak webshop jöhet szóba... A közeli üzletek árlistáin a nekem tetsző modellek (már amelyik van) 25-50%-al drágábbak, mint sok webshop-pal rendelkező Bp.-i üzletben...
Ismerem (sajnos) a 8 napos visszavásárlást, de monitorok kapcsán eszembe sem jutott, hogy így kapok 8 napos pixelhiba garanciát
Persze ehhez szükséges a csomagolás "óvatos" bontása és megőrzése... Milyen jó a webshop
Köszi a felvilágosítást. Így még vonzóbb lett az a Benq
-
llax
senior tag
válasz
old_artist #2192 üzenetére
A linkelt teszteket már láttam, igaz engen nem a VW, hanem a W érdekelne, arról is van iPon teszt...
Igazából user vélemények érdekelnének. Több tesztet néztem, azok szerint durva hibája nincs... Az a nem elég mély fekete sem zavar, amennyiben nincs kékes vagy egyéb elszineződése... Monitort soha nem használok teljes sötétben és 120-150cd/m2-nél nagyobb fényerővel sem... Így elvileg nem lehet zavaró...Az a "nincs pixelhiba garancia" mit jelent? ISO 13406-2 sincs? Mert ezt eddig nem bírtam kideríteni...
Még nem döntöttem egy típus mellett sem, sem a "nagy TN", sem az *VA esetében sem...
Más topikban láttad, *VA-nak eredetileg 21", 4:3-mast kerestem volna, de ha jobban végiggondolom a dolgot, akkor nekem az 1200px magasság a legfontosabb, végülis mindegy, hogy wide vagy sem. Viszont nem szánnék rá túl sokat sem (a Benq ára nagyon tetszik)...
Már azon is filóztam, hogy a "nagy TN" projektet jegelem egy időre, a két monitor árát odaadom egy komolyabb S-PVA-ért (Samu 245T vagy pl. egy Eizo). De először pont egy meglévő (kőkori) TN-t akartam cserélni
A jelenlegi CRT-t szigorúan csak *VA-ra cserélném...
Mod.: addig írogattam, hogy közben 1-2hsz.-ról lemaradtam
-
llax
senior tag
Hello!
Használ-e valamelyikőtök Benq FP241W monitort??? Van-e róla valamilyen véleményetek?
Ha csak a paramétereket (P-MVA) és az árat nézem, akkor elvileg "verhetelen"... Ugyanakkor pont az "olcsósága" miatt nem merném "vakon" megrendelni... A garanciákkal kapcsolatban szinte semmi infót nem találok...
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LU32R590CWRXEN)4K GAMER HAJLITOTT MONOTOR ! AKCIÓ!
- Samsung C27F396FHR Monitor
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest