Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz
moddingR #3674 üzenetére
Én - Old_artist kollega terelgetésének köszönhetően - egy 2333sw-t választottam, és nagyon tetszik. Gyönyörű külső, gyönyörű kép. Minden elvárásomnak megfelel. Házhozszállítással 52E Ft-ért tökéletes választás volt! Csak ajánlani tudom! A +20E-ből meg lehet tuningolni a gépet
-
dannyl
addikt
válasz
old_artist #3668 üzenetére
Leteszteltem az EIZO-s progival, nem láttam semmi rendelleneset... Gondolom azért egy pixelhiba elég feltűnő, nem? Meg a subpixel hiba is. Nem vettem észre zúgás-búgást sem. Talán nem lesz vele gond. Ja, még1 kérdés: A windows ban (win7) hiába állítom be a 60Hz-et, mindig vissazdobja 59-re. Nem zavar igazából, de mi ennek az oka?
Ja, és köszi a segítséget! -
dannyl
addikt
Kedves Old_artist fórumtárs!
Megjött a 2333sw-m! Samsung paneles, szép, jó. Beállítottam a fényerőt, kontrasztot, meg RGB-t ahogy egyszer itt írtad, hogy kalibrálással ezek az értékek voltak jók. Most így használom, tetszik. Az lenne a kérdésem - mivel első TFT monitorom - hogy milyen tesztek alá vessem a monitort? pixelhibát nem láttam első nekifutásra.
Köszi a választ -
dannyl
addikt
válasz
old_artist #3643 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors, és kimerítő válaszokat! Szerintem ez lesz a vétel tárgya( persze nálam ez percenként változik
)! Még1x köszönöm!
-
dannyl
addikt
válasz
old_artist #3641 üzenetére
Nálad mit jelent a hardcore gamer
? Mert elég sokat játszom új játékokkal is. Vagy ilyenek miatt ne is aggódjak egyáltalán? Most olvasgattam a régebbi hozzászólásaidat, és eléggé megtetszett a monitor. Lehet tényleg ezt veszem!
-
dannyl
addikt
válasz
old_artist #3639 üzenetére
Hmm... Ez a 2333SW nem is tűnik rossznak... Az 5ms válaszidő mennyivel hat rosszabbnak egy filmnél/játéknál mint a 2ms? És miért olcsóbb ennyivel az általad említett első 3 monitortól?
-
dannyl
addikt
Üdvözlet!
Monitor vásárlásban töröm a fejem. Eddig 22"-ban gondolkodtam, de lehet inkább a 24" a nekem megfelelő. Sokat olvasgattam, mire erre a következtetésre jutottam. A szempont, hogy 1920*1080 (fullHD - már úgyis ez a jövő) legyen a felbontása, és ne legyen drága. Külföldi oldalon hallottam, hogy istenítik az Acer H243H monitorját. Hallott már valaki róla? Ebben az árban nagyon jó(ha jó. És érdekelne, hogy fényes-e a képernyője, vagy sem, mert ha az, akkor nem is nézem tovább...). Vagy esetleg mit tudnátok ajánlani ebben a felbontásban? egy 512Mb-os radeon 4850 hajtaná, és egy AMD X2 6000+ proci. Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest