- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
copperhead
aktív tag
válasz
copperhead #4258 üzenetére
Sorry, ezt nem ide akartam.
-
_tRebroN_
tag
válasz
copperhead #3407 üzenetére
Van neki egy kevés, de ha tesztprogival nézünk mindent minek nincsen engem nem zavar, vagy inkább úgy mondom nem zavaróan, igazából azt tudom neked mondani menj el hexaahoz, azt nézd meg mindenkinek mások az igényei. Nekem régóta igényem volt már egy ilyen moncsira. Eddig 19-es CRT-t nyüstöltem, de már kezdte megadni magát, mivel 9 éves és fényerejéből sokat vesztett. Régen 70-20 (fényerő-kontraszt) arányban használtam nappal, manapság 85-60 vagy 90-70 amin jó a kép és néha egyet-egyet így villant a kép. Másik, hogy k*rva sok helyet foglalt az asztalon.
Szerintem szemre nagyon jóra sikerült belőni még old_artist-ot is meglepte az eredmény nekem ennél több bizonyítékra nincsen szükségem, ismét egy minőségi japánban készült japán cuccot sikerült beszerválnom remélem hasonlóan hosszútávú "kapcsolat" lesz mint a hondámmal.
-
old_artist
addikt
válasz
copperhead #1966 üzenetére
Üdv!
Esetleg ... a Samsung_214T-ről olvasgathatsz - egyébként ha nem vagy nagy gamer, akkor nagyon is megéri az árát, viszont nagyon igényli/üvölt a kalibrált színtér után!
Még manapság ma is egy kiváló S-PVA széria (volt - 2005-ös), s ha azt veszed, hogy akkor ~200e-ért "mérték", most meg szinte "bagóért" hozzájuthatsz? -
Icewind
aktív tag
válasz
copperhead #1970 üzenetére
nem erre gondoltam hogy 120K
Hanem pl a fentebb említett BenQ-ra...
A megér-e 2x annyit kérdéssel az a baj, hogy ezt akkor lenne érdemes feltenni ha két hasonló monitorról beszélnénk, vagy legalább méretben ugyanaz lenne... 21 és 24 col között azért van különbség, ahogy a FULL HD és standard felbontások közt is, a HP azért jóval újabb/fejlettebb/nagyobb...stb
Igények és anyagiak kérdése -
Icewind
aktív tag
válasz
szerintem inkább a widescreen TFT topicba kérdezd, ott biztos mondanak okosakat kategóriáján belül..
szerk: látom már megtetted
-
Icewind
aktív tag
válasz
hát nézd, attól függ mivel hasonlítod.. 120ért már kapsz 24colos FULL HD-t, ez meg 21col és nem HD..
-
airvia
csendes tag
válasz
copperhead #1917 üzenetére
a shopban viszont maradt a régi ár: [link]
old_artist:
Remélem abból az ötből egy az enyém lesz - én ma vettem volna át tőle, csak ugye nem jött össze a hibás széria miatt. -
old_artist
addikt
válasz
copperhead #1917 üzenetére
Üdv!
Igen, bár ez ajánlott ár, de már itt is emeltek!
- s mi lesz még?
-
old_artist
addikt
válasz
copperhead #1909 üzenetére
Üdv!
Igen, eddig még sohasem volt pixel hibás a HP-kból, csak egy-kettő sub-pixel hibásról lehetett hallani! Ez lehet, hogy rossz széria az LG H-IPS paneltől!
-
bigdigit
addikt
válasz
copperhead #1906 üzenetére
nem onnan csak mondom ott is meglehet nézni.
Hexa intézte nekem.
magyarul még nálam 1db sem volt
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban