- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
"ricsik"-nek is válaszolva:
Igen, sajna tényleg, az első linken (geeks) lévő képen rossz, vagyis az adatok (méret leírások) jók, csak a hozzá rendelt megjelenített grafikon "hibádzik"!
Igen, a 19"-os 5:4 -es képaránynak magasabbnak kell lennie, mint a 22" Wide.Köszönöm az észrevételt mindkettőtöktől -
-
userZ
aktív tag
Én a fényerőt 100-ról 36-ra vettem le első körben, mert alapból arra volt állítva és egy óra netezés után úgy éreztem, hogy kiégtek a szemeim.
Így már nem annyira vészes, de még biztos fogok finomítani a beállításokon. Amúgy egy 17 colos tft-ről váltottam 23 colos 2333sw-re (elég döbbentő volt a különbség
). Kezdetben elbizonytalanodtam, hogy kell e nekem ekkora batár kijelző netezés és irodai programokhoz, szinte bántam is, hogy ekkorát vettem. De mára változott a véleményem, azért nem olyan kényelmetlen, hogy elfér több alkalmazás is szimultán a képernyőn, a filmnézés meg hatalmas élmény az előző monitoromhoz képest.
. Egy méterről nézem amúgy kb. a kijelzőt, már nem zavaró annyira, de mint írtam még biztos fogok babrálni a beállításokkal.
-
old_artist
addikt
-
old_artist
addikt
Üdv!
Sajna a LG L245WP-BN, 8ms g2g, 24"-os WS AU Optronics P-MVA (M240UW01 V0) panelú monitor még nem volt a kezeim között, bár már elég régi modell (2007), de van a PH-n egy teszt, a Yany jóvoltából, érdemes elolvasnod, és egy összehasonlítási teszt is a lenovo L220xcW-vel is!
szvsz nem egy rossz monitor, ha 3 napos pixel garanciát is kapsz, vagy helyben a vásárláskor leellenőrízheted, akkor megéri belevágni, már csak azért is, mivel FullHD-s 24"-os, jó panellal és elfogadható áron, és jó szervízelhetőséggel Mo.-on, ha bármi gond lenne vele!mod: ide is beírom, nem csak priviben!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest