- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
WayneGace #7935 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy a gyártók miért nem valamilyen fémmel fedik le a hátsó részt, ami passzív hűtésként is funkcionálna.
Azért szerintem sejted te ezt.... moneymoneymoneyÉn kaptam displayport kábelt hozzá, bár nem tudom ezt mire kellene használnom, mert a géppel DVI-D kábellel kötöttem össze.
Úgy csinálsz mintha egy lenyúzott patkánykoponyát adtak volna hozzáMintha valami teljesen haszontalan dolgot kaptál volna. Ugyanarra kell használni mint a DVi-t, csak abban az esetben ha van DP csatlakozó a VGA-don.
Aktív témák
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged