- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82 #8084 üzenetére
Igen így már más a dolog. Én is pókerezek az enyémen (abból vettem
) és ilyenkor jobb lenne a 16:10 (a képarány az egyetlen ami zavar a Dellnél) illetve játéknál és egyéb progiknál is jobb lenne a 16:10. Viszont sokat filmezek is és ott ugye nem zavaró, bár engem az sem zavarna ha lenne egy vékony csík alul-felül.
Ha főleg pókereznél rajta akkor szerintem találsz olcsóbban is hasonló képességű monitort.
Ha van rá lehetőséged érdemes bemenni egy szaküzletbe és saját szemeddel megnézni pár jelöltet. Itt a PHn is találhatsz párat ahol biztosan szívesen segítenek (pl.Hexabyte, Oázis) -
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82 #8073 üzenetére
Ha 60000Ft-ból szeretnék venni monitort akkor biztos, hogy az LG w2220p-t venném, de mivel te írtad, hogy FullHD-t szeretnél ezért az nem játszik. Bár arról meg vagyok győződve, hogy a T240-nél jobban megéri.
Nekem az volt a véleményem, hogy inkább egy kisebb monitor jó tulajdonságokkal, mint egy ugyan annyiba kerülő FullHD, amiken ált. pocsék a feketéje (filmezésnél engem nagyon idegesített) és a nagy mértet miatt más árnyalatokat látsz a monitor jobb és bal szélén még akkor is ha szemből nézed. Az más kérdés, hogy közben lett pénzem egy Dell U2311H-t megvenni, szóval így nekem is FullHD van, bár ez volt nálam a legkevésbé fontos.
Mostanság mindenki FullHDre van ráizgulva szóval ha neked az tetszik akkor nem foglak lebeszélni róla, csak kíváncsi vagy mi alapján választanak egyesek.(#8072) peete88: Ahogy előttem is írták ennyi pénzért jelenleg a Dell U2311H a legjobb választás. Egy grafikai munkára szánt monitornak a közelébe sem ér, de mindennapi használatra szerintem jobb az általad említetteknél.
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82 #8064 üzenetére
Egyre több embernél látom, hogy ilyen drága TNes monitorokat akarnak venni (vagy már vettek is). Nem kötekedésből, de tényleg érdekelne, hogy mi olyan vonzó ezekben?
Azt hiszem pont ez volt az a monitor aminek részletesebb vizsgálgatása után eldöntöttem, hogy ha ilyenek a drágább TNes monitorok akkor inkább nem veszek monitort amíg nem jön össze egy jobb panelosra.
Pedig ez több mint egy éve volt és azóta jobb lett a helyzet. Már 60K körül lehet kapni 22"-os eIPS monitorokat amik ugyan kisebb méretűek, de sokkal jobb tulajdonsággal rendelkeznek. Ha meg ezek az előnyök tényleg nem fontosak valakinek akkor lehet 40eFt-ért is ilyen méretben.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest