- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Yamaha R1
tag
válasz
#91574272 #7869 üzenetére
Köszönöm a tippet, eddig ez lenne a befutó.
Nyugdíjas: Igen, ha választhatnék, az lenne a jobb megoldás. A gondom csak az, hogy pl. egy 32"-es TV-t olyan messziről kellene néznem, amit nem tudok megoldani.
Egyébként mi a véleményetek? Van értelme egyáltalán beruházni egy ilyesfélébe, vagy érdemesebb kivárni egy full LED 100Hz-es szépséget? Vagy esetlegesen venni egy "csak" 75hz-est és rámenni az alacsony válaszidőre, képminőségre?
Elnézést a "robotszerű" kérdéssor miatt, de nem vagyok képben a TFT-ket illetően.
-
madgie
titán
válasz
#91574272 #7822 üzenetére
Szerintem egyikkel sem nyúlsz mellé, egy TN-eshez képest nagyon-nagyon jó cuccok. Érdekességképpen tegnap megnéztem, hogy mit szól az EA231WMi az UGRA teszthez, nem hittem volna, hogy átmegy rajta (jóval drágább monitorok is elhasalnak rajta). Az adobeRGB/ECI-RGB-t persze ettől nem tudja, de az sRGB-ben kiváló, és neked is pont elég ez a webes melókhoz. Tehát ezek az "olcsó" IPS-es cuccok is tök jók, ha nem kell a nagyobb színtér.
-
borisz_B
tag
válasz
#91574272 #6132 üzenetére
Hy!
Ha kb 80k körül gondolkodsz, akkor nézd meg a Green GL-TG241W 24"-os, IPS paneles monitorját!
Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest