-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezol
csendes újonc
sziasztok, használja valaki a DUDE-t? tesztelésből upgradeltem 7.10-re a routert, de a mikrotik oldaláról leszedett DUDE 7.10 es kliens csak 7.9 -es
és persze így nem is tudok csatlakozni. lehetséges hogy felraknak egy klienst 7.10 -es néven, de az valójában csak 7.9? neee
-
Dezol
csendes újonc
válasz
lionhearted #19784 üzenetére
Ezt értem és valóban az megugrik de nem kene többet tudni mérni így?
-
Dezol
csendes újonc
Sziasztok
Van ötletek a következő problémára?
adott két crs328-24p-4s+rm (7.9 ros)
az sfp+ ra dugtam egy 1 méteres mikrotik dac kábelt, ami elvileg 25G-s.
valójában akárhogy mérek, ez nem megy 1G főlé. írták hogy kapcsoljam ki az auto negationt, de az se segített, valamint a flow controlt. Jah és két vezetéket is próbáltam, ugyanaz...a két eszköz teljesen szűz, nincs fw szabály, nincs bridge. valaki esetleg?
nagyon köszi -
Dezol
csendes újonc
válasz
Ablakos #17229 üzenetére
Nálam ugyanezt csinálja sajnos.
Összeségében tök szomorú vagyok. Ez eddig egy atom biztos cucc volt. Mindegy hogy a 4 portos kicsi vagy a ccr bármelyike.
nekem csinált olyat hogy 70%on ment a proci de hogy miért az rejtély. Itt ez az l2tp bug, és meg van pár ilyen…
arrol nem is beszélek hogy ezt a DUDE-t is egyszer csak kivettek a 6x-bol és bekerült a 7x-be. És persze ha nem ugyan az a verzió akkor az SNMP kuka.
olvasom a kommenteket, biztos egyszer jó lesz, de nekem egyenlőre csalódás. Az itthon ccr1009-el játszom, de a többi helyen biztos nem frissitek mert számomra kikerült a megbízható kategóriából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged