- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy mennyit érhet egy 4011-es nem wifis változat? Van nálam egy, pár hetet ment összesen, több mint fél éve dobozában pihen. Megválnék tőle.
Köszönöm!
-
BossBoss
őstag
válasz
e90lci #13557 üzenetére
Próbáltam többször is. Nem lehet, hogy Netinstall módban ragadt? Lehet tovább tartottam nyomva a gombot. Onnan, hogy lehet kiszedni? Csak program? Mert az sem látja az eszközt.
Egyébként nem értem. Elsőre szépen megjelent winboxba, addig jutottam, hogy Ether1-et átírtam Eth1_WAN-ra és rebootolta magát. Azóta se kép se hang.
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudok egy RB4011-et fizikailag resetelni? Visszaállítottam factory resettel winboxból, azóta nem látja winbox. Sem ip, se mac címet.
Próbáltam több módot is resetre. Reset gomb benyom és adok neki áramot 10mp elenged, majd 30-30-30. Nem igazán akar működni.
Tud valaki tippet adni?
Köszönöm! -
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Építkezés alatt állunk. 75 NM-es házikóba kellene hálózatot építenem. Kaptam egy Mikrotik R4011-et. Ehhez milyen AP-at ajánlanátok?
Akitől kaptam mondta, hogy mikrotik rádiós vonalon nem túl erős, inkább válasszak hozzá unifi ap-at. Mennyire igaz így ebben a formában?
Synology NAS lenne mellette, 4 laptop, 1 pc, töb tablet, telók, ip kamerák és okos otthon eszközök.
Max 3 vagy 4 db AP eszközben gondolkodok. Plusz gondolom valami poe-s switch is kell.Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest