- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#31774976 #4459 üzenetére
Port forwardot szerintem az IP-Firewall-NAT alatt kellene keresni, dstnat-ként, de tévedés joga fenntartva.
Nincs ilyenem, csak a saját, erősen hiányos hálózatos ismereteim alapján tippelek.
(Winboxot nem tudom megnézni, mert nincs windows-om, szóval ez a demo2.mt.lv oldal alapján íródott)Gyors keresés: https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:IP/Firewall/NAT#Destination_NAT
ui: egyre jobban tetszik ez a kütyü... és egyre jobban bánom, hogy anno nem ilyet vettem valami jobbféle AC-s AP társaságában.
-
törölt tag
válasz
#31774976 #4457 üzenetére
Kicsit konkrétabban nem tudod leírni, hogy mi a gond vele?
Mert még ha értenék hozzá, ennyiből akkor is csak a router doksiját tudnám ajánlani (ha van feltételezem, van, mert tényleg elég pilótavizsgásnak látszik elsőre)Amit írtál, annak alapján én úgy gondolnám, hogy kb. mindent defaultra, utána az IP, illetve a PPP menüben beállítani azt a pár dolgot, amire szükséged van. Rosszul gondolom?
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4454 üzenetére
aha, azt az "upgrade" szót átugrottam. Csak a "change" jutott el a tudatomig (bár ettől függetlenül, eléggé pofátlan dolognak tartom egy szoftver esetében)
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4452 üzenetére
Akkor mire vonatkozik a FAQ-ban az a példálózás a 2 és 4l-es motorokkal, amiket nem lehet cserélgetni az autóban?
Tényleg nem értem, de annyira arrogánsnak tűnt a szövegük, hogy elég hamar hagytam a fenébe őket...Sebesség: szeretnék mindenre felkészülni, még arra is, hogy esetleg gigabites lesz a netem, szóval jó lenne, ha olyat találnék, ami képes pppoe kapcsolaton is hozni a gigás sebességet adott esetben.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#73749248 #4440 üzenetére
Megvan: demo.mt.lv
Más kérdés: licencek közt, úgymint Level4 és 5 tényleg csak annyi a különbség, amit itt írnak?
Magyarán, ha veszek egy Mikrotik routert, akkor 1-5 felhasználóval bőven elég a Level4 is, tudásban nem lesz korlátozva?
Vagy a Level1-nél magasabb az mind külön vásárolható, nincs benne az eszköz árában?ui: azért a mikrotik marketingesei jókora taplók... "Miért nincs lehetőség licenc cserére? Mert ha autót veszel, abban sem cserélheted nagyobbra a motort". Azért ez így elég bicskanyitogató... asszem, mégis inkább ubiquitit nézek, hátha azok egy fokkal kulturáltabbak...
-
törölt tag
Minap valahol belebotlottam egy linkbe, ahol a mikrotik routerek szoftverét lehet online próbálgatni.
Nem találom.
Tudnátok segíteni?
(odáig tudom, hogy mt.lv. de az eleje nem jut eszembe és az ottani menüben nem találom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Vivo X300/X300 Pro
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Felújított asztali számítógép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest