- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszlo733
aktív tag
A 80-as port, csak tesztelés célból van megadva, ha működne, akkor más port kerülne megadásra. A 80-as porton kívül mással nem próbálkoztam / nem volt rá szükség / Nincs a tűzfalban engedély beállítva jeleleg a 80-as portra. Próbáltam úgy is, de akkor sem akart összejönni.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Laszlo733 #22104 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig a távoli eléréssel küzdök, mely során telefonról szeretném elérni az otthon lévő műholdvevőt. Ezt a 80 -as porton valósítanám meg, jelenleg a műholdvevő a 82 -es porton lenne elérhető. Jelenlegi címe az eszköznek 192.168.88.68
Természetesen a routeren a VPN Access engedélyezve van.
Próbáltam tűzfalszabállyal is és NAT-al is, de kifogytam az ötletekből.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
kammler #22099 üzenetére
Semmi baj!
Minden ötletnek örülök. Amúgy biztos, hogy a routeren jól van beállítva minden, mert a Web Port Scanner-en látszódik a nyitott 80-as port [link] . A beltérin is biztos jól van beállítva az elérés, mert eddig egy OpenWRT-s routerrel használtam gond nélkül. A VPN -el szemben ezt a kapcsolatot azért részesíteném előnybe, mert a dstnat nem szűkíti a sávszélességet, ami stream-elésnél nem mindegy.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Longeye #22095 üzenetére
Végül megtaláltam az App Store-ba is a Back To Home alkalmazást, mely a laptopon is tökéletesen működik. Ez ok! Viszont most azzal kínlódok, hogy telefonról nem VPN -en keresztül, hanem használva a Mikrotik router dstnat lehetőségét tudjam a VU+ ZERO beltéri egységet streamelni az e2Remote appal. A Youtube-on lévő "összes" leírást kipróbáltam már a 80-as port forwardolására, de nem akar menni...
-
Laszlo733
aktív tag
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
stopperos #22084 üzenetére
Megnéztem a back to home programot és remekül működik. Viszont az laptopra nem elérhető. A Youtube-on lévő egyik video alapján beállítottam az OpenVPN -t, ami kapcsolódik is a routerhez, de mégsem éri el az otthoni eszközöket. NAT -ot és a route -t is beállítottam. Mi lehet a probléma? [link]
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Teljesen új vagyok a Mikrotik "Világban". Vettem egy Mikrotik hap ax3-at és telefonról szeretném az otthoni VU + ZERO enigma műholdas beltérit streamelni.
Úgy tudom, hogy van a routernek egy saját DDNS megoldása, de van nekem egy eddig OpenWRT -hez használt dyndns címem is. A Kérdés, hogy mi lenne a legjobb és legbiztonságosabb beállítás, hogy elérhető legy a műholdas beltéri? Tud valaki esetleg egy szájbarágós megoldással szolgálni, mert eddig amit próbáltam az kudarcba fulladt. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest