- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Munkahelyement van egy mikrotik router. Távolról be tudunk csatlakozni az ottani hálózatra pptp kapcsolattal (ezt meg tudtam csinálni), de ami fontosabb lenne, hogy a mikrotik mögötti hálózatot is teljes egészébe lássuk. PC-k, Nas, kamerák.
ottani hálózat ip tartománya, 192.168.0.x
amit pptp kapcsolatként megadtam az, 192.168.27.x , gondolom ez nem kavar bele, mert a saját tartományból nem adhattam meg, mert akkor nem tudott felépülni a kapcsolat. -
kisgyerek85
senior tag
Tűzfal teljesen ki van kapcsolva. PPTP
Amúgy az érdekes, hogy egyszer simán bejelentkezett. Aztán változtattam a felhasználónév jelszó pároson és nem ment. Már újracsináltam egy párszor az egészet. Kb. 3 szor tudtam távolról bejelentkezni. Szóval számomra tök fura az egész.
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Videó alapján beállítottam a vpn kapcsolatot ami belső hálózatról gyönyörűen működik, viszont külsőből nem. Log-ba annyit látok, hogy milyen címről akarok bemenni és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest