- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
őstag
válasz
Alteran-IT #14796 üzenetére
Viszont Cisco switchel 1G-n csak úgy tudott kapcsolódni, hogy az autot bekapcsoltam és az advert-nél csak az 1000M Full-t hagytam meg.
-
nexwo
őstag
válasz
urban racer #14790 üzenetére
én fs.com-ról rendelek és ott is jó árban van. Úgy néz ki megoldottam a problémát: [link]
-
nexwo
őstag
válasz
urban racer #14787 üzenetére
What HP kártya?
Egyébként jó az intel kártya egy szálon stabil 1,25 Gbps az Asus-al, míg Asus és Asus között 1,18 Gbps (jumbo frame se segített) és az Intel-el vlan-t is betudtam állítani a Windowsba. -
nexwo
őstag
válasz
KaqXar19 #14783 üzenetére
Jó lenne ha nálam is csak ez lenne, a 850 nm modulok kevesebbet fogyasztanak és egyedül hidegen használva is dobálja, de ugyan azt a modult használva az Asus-al semmi gondja és akkor sem, ha telepakolom 3 db 1310nm -essel és egy 850 nm-el.
Több fórumban hasonló gondokat találtam: [link]
Állítólag a 2.14-el már jó, de nálam még csak a 2.13 van kiadva :/ -
nexwo
őstag
Sziasztok, itt ugye kérdezhetek a CRS305-1G-4S+IN -el kapcsolatban?
Lenne egy problémám, hogy a Mikrotik eszköz nem akar tartósan linket csinálni az Intel 82599EN adapteremmel 10 Gbps sebességgel. Próbáltam 4 db 1310 nm transceiver modult (egyikkel szerencsére működik és azt használom most, de nem túl jó arány 3/1), 4 db 850 nm transceiver modult és egy AOC kébelt. Szerencsére (az egyetlen 1310 nm modult leszámítva) van két Asus XG-C100F adapterem azzal működik rendesen, illetve az Intel adapter is működik rendesen, ha közvetlen összekötöm az Asus adapterrel a switchet kihagyva.
Az 1 Gbps 1310 nm transceiver modulokkal működik rendesen (Intel adapterrel és Cisco switchel is tartós linket csinál.)
SwitchOS-t használok: 2.13
De biztonság kedvéért felraktam ezt is: RouterOS 6.48.4 (de azzal sem jó)Videó a hibáról: [link]
Szerk.:
Mikrotik oldalán nyitottam Support ticket-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest