- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChD
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy egy hálózati Konika nyomtató/scaner szépen küldte a scannelést egy gmail smtp-vel levélben eddig, most cserélve lett mikrotikre és azóta nem mennek ki a scanneről a levelek. Ha visszarakom a TP-LINK et akkormegint ok. Már minden titó szabályt kikapcsolatam, de nem ok. Valami NAT kel hozzá?
MOst olyat is olvastam, hogy ki kell lőni a mascarade szabályokat...
Most egy default van csak: action:mascarade chain:srcnat Out.Interface List: WAN -
ChD
tag
Sziasztok!
Biztos volt már, de nem találom. a prbléma egy hap ax3 nél nem tudok belső ip port forwardot csinálni. Írtam forward szabályt és NAT dstnat szabályt, de valamiért kívölről nem dobja a belső szerver válaszát. Fix IP van és a hálón lóg egy Almalinux kiszolgáló SFTP stb próbéltam átlőni az SSH-t nem a default porton fut. Amig egy mezei TP-link router volt felette addig az abban lévő mezei portforwardingal mnet már kb 2 éve. Most eg ykis fejlesztésbe gondolkodva egy komolyabb szközt vettem és az istennek sem tudom összehozni. Már vagy 100 tuturált olvstam és néztem, de egyik sem hozta a várt eredményt.
Tudna valaki adni egy step-by-step leírást mit kell csinálnom? Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest