-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasohn
tag
-Hát ez a szüleink háza és ha minden testvér és párja is itthon van, akkor néha 10-12-en is vagyunk, ennyi embernek meg van ugye mobilja, ami wifi-t használ és még tabletek, notebookok, szval van pár eszköz igen.
-Amúgy nincsen másik router a környéken egyáltalán, csak erre az egyre látnak rá az eszközök, nem mutat más csatlakozási lehetőséget a környéken.
-Ha megkérdezhetem, akkor mi az az AP?
-
biokill1
tag
Szia!
MIKROTIK RB951G-2HnD miért nem lehet jó?
Nálam kis 4 fős irodánkat vígan viszi, L2TP, SSTP VPN szerver és kliens, NAT, stb.
Tökéletesen viszi, ha nagyon szeretném USB is van rajta és ott LTE modemmel lehetne backup net is...(Én is TP-Linket váltottam ki vele. 1043 volt Openwrt-vel, de elöregtedtek a kondik. Kondi és tápcsere után jó volt egy darabig, de utána megmakkant a wifi...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest