- Magisk
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Mobil flották
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
cszolee79 #5352 üzenetére
Más fórumban olvastam róla, nekem is 256Mb-os van, de sokaknak 128Mb-os. Egyébként közel se használ még 128Mb-ot sem. Jelen pillanatban éppen 35Mb körüli RAM van használatban. Amúgy a 256Mb-ból az enyém csak 233Mb-ot lát, feltételezem, hogy ezért specifikálták inkább 128Mb-osnak. Ha 128Mb helyett 233Mb van, azért senki sem fog reklamálni, de ha 256Mb-osnak specifikálják és abból látna csak 233Mb-ot, azért már sokan háborognának!
-
bacus
őstag
válasz
cszolee79 #4063 üzenetére
Hát nekem is van több mint 100 ügyfelem, de pl cegnev.sajatdomain.hu elég jól működik évek óta, és még csak notepad sem kell hozzá.. Azt gondolom, hogy pár ezer ügyfélig ez jobb megoldás, de ahogy mondani szokták: ahány ház, annyi szopás.
Itt jegyezném meg, hogy a tik identify is beszédes nálam, arról is rögtön tudom, hogy hol van, de ez már csak a hab.
-
quby
őstag
válasz
cszolee79 #4063 üzenetére
Ott a pont!!!
De ha már feljött winbox address list, akkor valaki elárulná nekem hogy az ott tárolódott adatok hova kerülnek? valahova létrejön egy konfig file ami tárolja a jelszavakat, mentett adatotkat? Ha cserélödik a winbox (pl friddités miatt) akkor megmaradnak az adatok, de költöztetni nem tudom. -
bacus
őstag
válasz
cszolee79 #4058 üzenetére
nem teljesen ezt kérdezte, ráadásul forward chain inkább..
Zwodkassy: mit szeretnél?
Ha jól értem adott csomagokból akarsz tovább szűrni, akkor csinálsz rá egy saját chain-t (csak, hogy egyszerübb legyen később), abban pedig már layer7-el válogatsz. Ettől megfekszik minden gyenge hardver, az tuti, ha sok a csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest