- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
cszolee79 #5352 üzenetére
Más fórumban olvastam róla, nekem is 256Mb-os van, de sokaknak 128Mb-os. Egyébként közel se használ még 128Mb-ot sem. Jelen pillanatban éppen 35Mb körüli RAM van használatban. Amúgy a 256Mb-ból az enyém csak 233Mb-ot lát, feltételezem, hogy ezért specifikálták inkább 128Mb-osnak. Ha 128Mb helyett 233Mb van, azért senki sem fog reklamálni, de ha 256Mb-osnak specifikálják és abból látna csak 233Mb-ot, azért már sokan háborognának!
-
bacus
őstag
válasz
cszolee79 #4063 üzenetére
Hát nekem is van több mint 100 ügyfelem, de pl cegnev.sajatdomain.hu elég jól működik évek óta, és még csak notepad sem kell hozzá.. Azt gondolom, hogy pár ezer ügyfélig ez jobb megoldás, de ahogy mondani szokták: ahány ház, annyi szopás.
Itt jegyezném meg, hogy a tik identify is beszédes nálam, arról is rögtön tudom, hogy hol van, de ez már csak a hab.
-
quby
őstag
válasz
cszolee79 #4063 üzenetére
Ott a pont!!!
De ha már feljött winbox address list, akkor valaki elárulná nekem hogy az ott tárolódott adatok hova kerülnek? valahova létrejön egy konfig file ami tárolja a jelszavakat, mentett adatotkat? Ha cserélödik a winbox (pl friddités miatt) akkor megmaradnak az adatok, de költöztetni nem tudom. -
bacus
őstag
válasz
cszolee79 #4058 üzenetére
nem teljesen ezt kérdezte, ráadásul forward chain inkább..
Zwodkassy: mit szeretnél?
Ha jól értem adott csomagokból akarsz tovább szűrni, akkor csinálsz rá egy saját chain-t (csak, hogy egyszerübb legyen később), abban pedig már layer7-el válogatsz. Ettől megfekszik minden gyenge hardver, az tuti, ha sok a csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest