- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
cszolee79 #5352 üzenetére
Más fórumban olvastam róla, nekem is 256Mb-os van, de sokaknak 128Mb-os. Egyébként közel se használ még 128Mb-ot sem. Jelen pillanatban éppen 35Mb körüli RAM van használatban. Amúgy a 256Mb-ból az enyém csak 233Mb-ot lát, feltételezem, hogy ezért specifikálták inkább 128Mb-osnak. Ha 128Mb helyett 233Mb van, azért senki sem fog reklamálni, de ha 256Mb-osnak specifikálják és abból látna csak 233Mb-ot, azért már sokan háborognának!
-
bacus
őstag
válasz
cszolee79 #4063 üzenetére
Hát nekem is van több mint 100 ügyfelem, de pl cegnev.sajatdomain.hu elég jól működik évek óta, és még csak notepad sem kell hozzá.. Azt gondolom, hogy pár ezer ügyfélig ez jobb megoldás, de ahogy mondani szokták: ahány ház, annyi szopás.
Itt jegyezném meg, hogy a tik identify is beszédes nálam, arról is rögtön tudom, hogy hol van, de ez már csak a hab.
-
quby
őstag
válasz
cszolee79 #4063 üzenetére
Ott a pont!!!
De ha már feljött winbox address list, akkor valaki elárulná nekem hogy az ott tárolódott adatok hova kerülnek? valahova létrejön egy konfig file ami tárolja a jelszavakat, mentett adatotkat? Ha cserélödik a winbox (pl friddités miatt) akkor megmaradnak az adatok, de költöztetni nem tudom. -
bacus
őstag
válasz
cszolee79 #4058 üzenetére
nem teljesen ezt kérdezte, ráadásul forward chain inkább..
Zwodkassy: mit szeretnél?
Ha jól értem adott csomagokból akarsz tovább szűrni, akkor csinálsz rá egy saját chain-t (csak, hogy egyszerübb legyen később), abban pedig már layer7-el válogatsz. Ettől megfekszik minden gyenge hardver, az tuti, ha sok a csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest