- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Na ma volt időm, és újra a router közelébe is kerültem. Sikerült végül megoldanom. Valamiért az example confignál lévő adatok nem teljesen voltak pontosak - tételesen nem ellenőriztem le -, így a MikroTik Wiki példa alapján behelyettesítve a saját adataimat állítottam be.
Tökéletesen működik.
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy ennek adatvédelmileg van valami rizikója a saját DIGI-s címmel szemben?
-
adika4444
addikt
Köszi, regeltem, csináltam új tunnelt, a MikroTik-es parancsok alapján be is lőttem, címeket megkapták a kliensek, de nem megy sajnos, a ping-re valami unreachable-t ír és a HE 216-tal kezdődő címét (pontosan most nem tudom megnézni). Tudom, hogy ez így nem a legtöbb infó, de van esetleg valami ötleted, hogy miért nem megy?
-
adika4444
addikt
Köszi! Így működik is rendben. Igaz, DIGI-nél a v6 finoman szólva is érdekes, a v4 hátán működik, szóval PPPoE újracsatlakozásnál veszik a tartomány, ki tudja épp mekkora lease-vel. A lease kicsire állítása megkerüli a problémát, de nem hiszem, hogy a legtökéletesebb megoldás lenne ez így...
-
ssarosi
tag
Köszönöm sikerült, a címek rendben vannak.
Azért sajnos még nem olyan mint kellene.
Ha úgy jelentkezem fel hogy a dhcp oszt címet akkor semmit sem érek el a hálón belül (se ftp se http - ez utóbbi miatt visszatettem az alapértelmezett átjáró a távoli hálózaton-ra a pipát).
Ha nem a pool használom hanem megadom a local és remote addresst akkor meg működik.
TCMD-vel az ftp mintha belső hálón lennék, a kamera és a nas webes felülete is.Még egy tanács?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged