- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
Nálam egy eszköz van, egy Huawei ONT, ebbe jön be az optika. Ezen van 4 LAN csati, 2 telefon és egy koax. Ebből nálam 1 LAN csati, 1 telefon és a koax van használatban. Már rögtön a bekötéskor bridge módban volt a cucc, nem is kellett kérni.
- szerk.: kép hozzáadásaÚgy tudom, hogy újabban 2 eszközzel is csinálják a bekötést. Ugyanúgy csak az optika jön be, de van egy kis kütyü, ami a DVB-C kimenetet csinálja és abból megy tovább optika az ONT-be. Onnantól ugyanaz mint fentebb (a koax kivételével, természetesen).
-
pn4hvq
senior tag
Vagy egy, vagy kettő "dobozod" lesz. Oda célszerű előre megoldanod az 1 vagy 2 230-as dugaljat. Én úgy kértem, hogy a korábban a lakáson kívülről jövő utp-t és a koaxot vágják el a lakáson kívül, azt visszahúztuk, az utp és a koax csatit rátette a szerelő, majd ezek mehettek az új eszköz(ök)be, mint output. A visszahúzott koax és utp helyén pedig be lett húzva az optikai kábel, mint input.
Így a lakás többi részén már bent lévő utp és koax kábelhez nem kellett hozzányúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest