- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Láttam, de vagy elkerülte valami a figyelmem, vagy nem tudom, de nem ment. Mellesleg nem is nagyon értem, a leirást, mert az elején IPTVSTB listába majd IPTVMCG listába tuszkol dst addresseket, amivel utána nem csinál semmit
Mint kiderült a t-home-os routert nem nagyon érdemes kihagyni (vagy)nem is lehet, mert az iptv külön vlanban megy ami akkor is megy ha nincs internekapcsolat (vagyis kiépült pppoe session). Külön vlan is jó lenne és azt a vlant bele tudnám kötni a t-home-os routerbe, ez már meg is volt de valamiért megáll pár másodperc után a kép. Ezt nem teljesen értem, mert ha jól gondolom, ebben az esetben maradunk layer 2-n, a multicast meg ugye layer 3. Bár a bridge létrehozásakor van egy "igmp snooping" amit, amikor a helyszinen voltam nem vettem észre, de holnap megyek megint és kipróbálom.
Ezt is néztem, de ezt sem igazán értem. Vagyis hogy nem tudom mit csinálok, és ugy ugyen nehéz tshoot-olni ha csak nyomkod az ember fia de nem tudja mit is csinál...mellesleg nem is tul szerencsés minden udp forgalmat engedélyezni az "internet-in" interfészen mind input mind forward láncon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest