Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Láttam, de vagy elkerülte valami a figyelmem, vagy nem tudom, de nem ment. Mellesleg nem is nagyon értem, a leirást, mert az elején IPTVSTB listába majd IPTVMCG listába tuszkol dst addresseket, amivel utána nem csinál semmit

Mint kiderült a t-home-os routert nem nagyon érdemes kihagyni (vagy)nem is lehet, mert az iptv külön vlanban megy ami akkor is megy ha nincs internekapcsolat (vagyis kiépült pppoe session). Külön vlan is jó lenne és azt a vlant bele tudnám kötni a t-home-os routerbe, ez már meg is volt de valamiért megáll pár másodperc után a kép. Ezt nem teljesen értem, mert ha jól gondolom, ebben az esetben maradunk layer 2-n, a multicast meg ugye layer 3. Bár a bridge létrehozásakor van egy "igmp snooping" amit, amikor a helyszinen voltam nem vettem észre, de holnap megyek megint és kipróbálom.
Ezt is néztem, de ezt sem igazán értem. Vagyis hogy nem tudom mit csinálok, és ugy ugyen nehéz tshoot-olni ha csak nyomkod az ember fia de nem tudja mit is csinál...mellesleg nem is tul szerencsés minden udp forgalmat engedélyezni az "internet-in" interfészen mind input mind forward láncon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold