- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
ekkold #24816 üzenetére
Deklarálnám hogy én NEM a Mikrotik minőségét és megbízhatóságát kifogásolom, a termékkel semmi bajom, és ahogy kezdem beleásni magam, tényleg nagyon jó. Csak az a problémám, hogy ha ennyire pilótavizsgás, hogyhogy nincs hozzá elérhető (ingyenes vagy olcsó) anyag ami naprakész is. Mondok egy direkt nem kapcsolódó témát: Python oktatóanyaggal Dunát lehet rekeszteni, pedig kicsit jobban keres egy programozó mint egy hálózatüzemeltető (ráadásul igen, esélyes hogy komolyabb helyeken, ahova erre dedikált embert tartanak, leginkább nem a Mikrotik eszközeit használják).
Kicsit olyan érzésem van hogy a Mikrotik két szék között van. És szerencsére fennmarad, de az igazán profiknak "ciki", a halandóknak meg túl komplex. Pedig ilyen tudású routert más márkából sem kaptam volna olcsóbban, sőt. Szerintem Asusban (én azt ismerem viszonylag mélyebben) jóval drágább lett volna.
És hogy kicsit egyértelműbb legyen miről beszélek: a leghasználhatóbb anyag a témában magyar nyelven, amit te is linkelsz a topik leírásban, 7 éves. Feltételezem ha lenne újabb, akkor azt is linkelnéd. A többi ami van csapongó (pl. 2HB videói a témában), nem teljes (esettanulmányok), vagy megfizethetetlen otthoni használat mellett.
Ha van ilyen anyag magyar nyelven, ne tartsd magadban
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Küszöbön az androidos PC-k
- 007 First Light - Egy új karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest