- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
XENISETE #20440 üzenetére
piholet használok.
előbb egy rPi-ben volt, most beköltöztettem konténerbe, mert időnként egyszerűen elment a DNS névfeloldás 5-10-20 másodpercre, és addig nincs net.
azt hittem azért, hogy kevés volt már a gen1-es Pi, de most ugyanezt csinálja a konténerben is egy jóval erősebb gépben, úgyhogy valami más nyűgje van, csak még nem jöttem rá mi.de ez egy reklámszűrő. meg nyilván a megfelelő listával blokkoltathatod vele a rosszindulatú címeket, de azért ez nem egy védelmi vonal.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
XENISETE #20440 üzenetére
Pi-Hole és AD-Guard-ot használtam külön-külön egy Pi3B+on, később pedig egy Pi4-en.
Annyira komoly szűrőlistát raktam bele, hogy a Raspberry belefulladt.
Aztán - mivel Unifi rendszerem van - használtam inkább az Unifi OS saját belső okosságait. Nem tuti az sem, de műxik. Annyira kizárta pl. Kínát, hogy a kínai okoskütyüim telefon appjai mind meghaltak, mert nem tudtak hazatelefonálni. Ugyanakkor szerencsére a belső hálóról ugyanezek jól mennek... de nem ez volt a kérdés:Szóval Pi-Hole szerintem okés, ha nem túl sok a szűrendő tartalom.
AD-Guard is pöpec, ráadásul magyarul is tud, de túl sok mindent lehet és kell rajta állítgatni, ami engem kicsit megzavart. És őrá is igaz az, hogy nem szabad túl sok listával teletömni a pici agyát.De lehet, csak én vagyok béna, úgyhogy fenntartásokkal kezeljétek eme bejegyzésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kés topik
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest