-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adika4444 #19279 üzenetére
Nekem olyan hektikusan ment az ULA, hol akart vele kimenni a böngésző, hol nem a tesztoldalakon (direkt IPv6 címet pingelve mindíg ment), viszont úgy néz ki, hogy a 2001:db8/32-ből (documentary range?) választva tartományt (talán itt is ajánlotta valaki) már minden jó NAT mögül, de még tesztelgetem.
Annyi, hogy az alapkonfigban benne van a bad IP listán, vagy onnan kell kiszedni vagy a szabályokban engedni a LAN felöl, mert különben pingelni se tudtam LAN-ról IPv6-on ebben a tartományban.Amúgy az ULA működhetne stabilabban is (elvileg), ha a DNS server szűrné az A rekordot létező AAAA mellett, a BIND esetén írnak is hasonlót, de a DNSMASQ esetén csak a fordítottját (hogyan tiltsuk az IPv6-ot
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest