- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
Smafia #19108 üzenetére
Nem itt van a probléma. Régebben elértem ugyanezekkel a címekkel. Az ISP router annyit lát, hogy a 192.168.1.101 csatlakozik, az alatta levő címzéseket nem is látja.
Nem emlékszem mit alakítottam át, hogy azóta nem értem el, de valami össze lett kuszálva. Sőt, még valami amit nem értek, mikor beírom a böngészőbe az ISP címét, 192.168.1.1, akkor valamilyen kapcsolat létrejön, mert átvált a dns nevére, de nem tud betölteni az oldal.
Próbáltam a drop tűzfal és minden nat szabályt lelőni, hátha ott akad fent, mert ezek szerint a kapcsolat létrejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest