- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Marcelldzso #17153 üzenetére
Sajnos ez nem lesz egyszeru menet, ha nem statikus routingot hasznalsz, hanem DHCP vagy PPPOE kapcsolatot a WAN2 porton, azaz a default gateway cimet valamilyen kapcsolat felepitese kozben kapod meg. Ekkor muszaj lesz scriptet hasznalnod es scriptbol felhuznod/frissitened egy masodik routing tablat - mivel ezekkel a protokolokkal csak a main routing tablaban allitja be a default gw-t - , aminek a default gw-jet beallitod a wan2 gw cimere, majd policy based routingot adsz meg a wan2 connectionokra, amiket a mangle tabla prerouting chainjeben kell connection markingolni mikor beesnek a wan2 interfeszen.
-
bacus
őstag
válasz
Marcelldzso #17153 üzenetére
De ha ezt a router csinálja, akkor ehhez nem kell semmi szerintem, mert a wan1 felől tiltod a wg portját, wan2-nél meg engeded. Ez nem port forward sztem. De majd a wg guruk segítenek, én még nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest