Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beniii06

addikt

válasz Istv@n #7478 üzenetére

+(#7479) Kovindinka

Ezt nem vitatja senki, én Lenry-nek válaszoltam általánosságban, hogy szerintem miért jobb egy külön router + ap felállás vs egybe eszközzel szemben, mivel brickm, ezt nem fejtette ki. Ha a kérdezőnek akartam volna írni, akkor neki is válaszoltam volna. Itt igen, egyértelmű a helyzet a hap ac2-vel, de egy rb4011 + cap ac vs rb4011 wifi-s közt már nem lenne olyan egyszerű a döntés.

(#7480) Lenry
    Ezért írtam oda, hogy kizárólag ha egy darab ap-t(SSID-t) akarsz összesen, tehát kettő wlan már felesleges lenne, akkor jobban megéri a külön variáció tervezéskor, mivel előre tudod, hogy cserélve lesz,mert pl kisebb lakásba, egy szobába kell stb. de ha később költözöl a router maradhat, csak az ap-t kell lecserélni vagy jön jobb teljesítményű ap és arra lecseréled, míg ha utána kötöd és kikapcsolod a beépítettet pénzt dobtál ki az ablakon, azt pedig ugye nem kell leírni, hogy a belsőt nem tudod cserélni.

MÁS
    A 4011 gigabitet átnatolva fasttrack nélkül(minimális számú alap szabályokkal) ~20 % CPU terhelést mutat, szóval mindenki vegye-vigye bátran, akinek erre van szüksége.

Új hozzászólás Aktív témák