- Mozgóképen a második trifold
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
+(#7479) Kovindinka
Ezt nem vitatja senki, én Lenry-nek válaszoltam általánosságban, hogy szerintem miért jobb egy külön router + ap felállás vs egybe eszközzel szemben, mivel brickm, ezt nem fejtette ki. Ha a kérdezőnek akartam volna írni, akkor neki is válaszoltam volna. Itt igen, egyértelmű a helyzet a hap ac2-vel, de egy rb4011 + cap ac vs rb4011 wifi-s közt már nem lenne olyan egyszerű a döntés.
(#7480) Lenry
Ezért írtam oda, hogy kizárólag ha egy darab ap-t(SSID-t) akarsz összesen, tehát kettő wlan már felesleges lenne, akkor jobban megéri a külön variáció tervezéskor, mivel előre tudod, hogy cserélve lesz,mert pl kisebb lakásba, egy szobába kell stb. de ha később költözöl a router maradhat, csak az ap-t kell lecserélni vagy jön jobb teljesítményű ap és arra lecseréled, míg ha utána kötöd és kikapcsolod a beépítettet pénzt dobtál ki az ablakon, azt pedig ugye nem kell leírni, hogy a belsőt nem tudod cserélni.MÁS
A 4011 gigabitet átnatolva fasttrack nélkül(minimális számú alap szabályokkal) ~20 % CPU terhelést mutat, szóval mindenki vegye-vigye bátran, akinek erre van szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest