- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Ablakos #6289 üzenetére
Mondjuk inkább úgy, hogy aki elég penge, az legalább tud kérdezni.
Összesen hat tanfolyam van, ebből 1 az alap, anélkül nem is tudsz beiratkozni a többire. MTCNA -t mindenkinek csak ajánlani tudom, ezt számtalanszor leírtam.Egy jól megfogalmazott kérdésre, akár válaszolni is lehet. Ebből az is látszik, hogy a "nem megy, most mit próbáljak?" nem egy jól megfogalmazott kérdés.
Gondolom sokan fel vagytok iratkozva (ne értsd bele magad ha nem akarod) a vakbélműtét topicra is a sebész fórumon, ott is hasonlóan megy az otthoni próbálkozás. Először a családon, majd ha már megy, akkor pénzért a szomszédokon, utána már bárkin. Bele se merek nézni ilyen fórumba, mi lehet ott? "Igen felvágtam, már mindent megpróbáltam, a fél whiskey -t rálocsoltam, de még mindig nem jó. Valaki meg tudja mondani merre tovább?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő