Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyog199
tag
Sziasztok!
Van egy ZTE Speedport Entry 2i típusú Telekomos Home Gatewayom. Ezen keresztül kapom az internetet ADSL-en, IPTV-t és a telefont. A mai napon szert tettem egy Mikrotik RouterBOARD 952Ui-5ac2nD típusú eszközre. Ezen keresztül beállítottam az internet elérést PPPOE Client segítségével, a ZTE eszközt pedig bridge módba tettem. Ennek hatására az internet kapcsolat létrejött a Mikrotik routeren a ZTE bridge segítségével. A probléma az, hogy az internet sebessége (laptopról, speedtestel mérve) a felére csökken. Papíron 30/10-ös internetem van, amit tökéletesen lehet mérni, ha csak a ZTE eszközzel csatlakozok az internetre. Ha a Mikrotikkel akkor a sávszélesség a felére csökken, letöltései sebességnek max. 16-16MB/s-ot mérek feltöltési sebességnek pedig 5-6MB/s-ot. A routerOS verziója a legfrissebb: 6.43.7
Van/volt valakinek hasonló tapasztalata ilyen téren?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Konzol Screenshot
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest