- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Az érdekes. Nem tudtam, hogy jelentősen lassíthat a CAPsMAN.
Gondolom gigabites vonal volt az AP-k közt...?Ma is játszottam vele kicsit és úgy tűnik a notik jobban szeretik, ha vízszintesen fekszik a kütyü (ahelyett, hogy a függőleges fallal párhuzamosan lóg egy kampóról), így kicsit magasabb jelszinteket jelez vissza egy fallal messzebbről.
Valamint frissítettem a legújabb RC-re (még a mozgatás előtt), és ebben már kicsit kevesebb dolog hiányzik a Winbox-on belül, de még nem 100%. Ez tudom, hogy ennyi mintából még lehet bármitől (időjárás, véletlen szórás, stb), de utána picit jobb sebességeket mértem (+ 10-20 Mbps, tehát még mindig nem hozza az elvi maxot közvetlen rálátással pár méterről se, de azért közeledik).
Még azon gondolkozom, hogy letekerem a CPU órajelet a minimum felajánlottra, mert még úgy is bőven soknak tűnik ez a CPU szimpla AP módhoz, hátha akkor kicsit hűvösebb lesz belül, ami jobb jel/zaj viszonyt hoz (nem mint ha forró lenne, de azért érezni, hogy melegszik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold