Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
egy ideje feltűnt, hogy itthon a központi hap ac3 és a ház egy másik pontján lévő lévő hap ac2 közt csak 100 Mbps a sebesség.
most a karácsonyi szünetet kihasználva volt időm foglalkozni vele, és kimértem, hogy anno sikerült két szálat fordítva bekötnöm az aljzatban. ezt most javítottam, viszont továbbra is 100 megabitben egyeznek meg.
mi lehet a bajuk? az interfészen egyik oldalt sem látszik dropped package, az ac3-ban a TX queue dropon voltak elejtett csomagok, de átállítottam a queue-ben az interface queuet ennek a posztnak megfelelően, azóta az sincs, de a sebesség továbbra se gigabit.mi lehet még a gond?
rOS 7.20.6 fut mindkét eszközön és a firmwarejük is ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold