- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
user12 #25176 üzenetére
Én ennél a típusnál cseréltem ki noctua-ra: CRS310-8G+2S+IN. Amúgy szabályozza, beállíthatod, hogy a minimum sebesség hány százalék legyen. Ha nulla százalék, akkor ki is kapcsolja. Nyáron szinte mindig megy. Kuka melegben 2500 körül, tavasz ősz, terhelésfüggő, van mikor 500-700, illetve ki is kapcsolja. A Noctua rögtön berakható volt, a csavarja épp, hogy jó lett. Az eredeti ventilátor max fordulata 10 ezer körül volt, adatlapot találtam, bootolásnál gázturbina volt. A Noctua max 5 ezer asszem, de van hozzá egy "csendes" kábel, azzal max 4500. Csoda nincs, halkabb, de az én fülem meg nagyon éles. De aludni lehet, ha a szoba másik sarkában van. Valami brutál élettartamot írnak a noctua-ra, nincs tapasztalatom mennyire igaz. A gyári az meg sima golyóscsapágyas. A rezes 10G-s SFP+ modul se megy 65 fölé a nagy melegben. Mindig megnézem, mielőtt megveszek valamit, ami 0-24 megy, hogy pótolható-e a venti. Mert akármilyen, de az tuti elromlik egyszer. Azt hiszem, ezt raktam bele: Noctua NF-A4x20 PWM. Minimum 1200-es fordulatot ír, de látod, hajtja az 555-tel is, és tényleg forog.
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest