- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én voltam. Olyan mint minden hasonló ilyen találkozó. Általában itt bemutatják az új eszközöket, amiket majd meg lehet hamarosan vásárolni, megnézheted a már meglévőket, lehet kérdezni, és rengeteg 3rd party gyártó is jelen van (magyarok is), antennákkal, dobozokkal, tápokkal, stb.
Egy, néha 2 teremben is van előadás, ennek nagy része fizetett reklám szerintem, pl, van cég aki a mikrotikhez irt ISP-k részére számlázó modult (pl forgalom alapján), és van hasznos tanulmány is, pl hogy oldották meg XY városban, hogy minden buszon legyen ingyenes hot spot, de van a ROS-hoz kapcsolodó bemutató is, ahol bemutatják hogy kell felkonfigurálni pl egy mesh hálózatot..
Van kávé és ebédszünet, esetleg vacsora is, de ezek már nem férnek bele az ingyenes keretbe. Most is az accesspoint 30 usd-t kér, de akkor van ajándék, meg ebéd is, meg mum-os póló. A legutóbbin piros volt, most nem tudom mi volt a szavazás eredménye... Sajnos nincs 2xl felett, így én max a fiamnak tudom adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest