- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Tamarel #23301 üzenetére
Nem, a tesztek során közvetlenül volt rákötve az RB3011-re, viszont itt érdekes lett a dolog, mert amelyik bridge-en van az RB3011-es portja, arról a bridge-ről szolgálja ki az összes WLAN-t, ez eddig a CAPsMAN-nál nem így volt.
Most felfűztem az összes VLAN-t tagged-ben a switch-ig és a switch-ről is így megy az AP-ra, így mindegyik hálózaton megfelelő IP tartomány van, csak mivel nem konfigoltam úgy fel az ether1-et, így nem érem el, másrészt valamiért a másik SSID-t mindig eldobja, ennek nem így kellene működnie, nagyon elrontották ezt a wifiwave2-t. Valami ötlet esetleg lenne rá valakinek?#23302 Gyula888: A profilt úgy érted, hogy külön profil van létrehozva mindegyiknek és úgy? Mert ha igen, akkor így csinálom és most Provisioning-al toltam fel rá a konfigokat, így viszont nem tűnik valami stabilnak, nem is értem ezt a megoldást, szóval szerintem kézileg fogom felrakni rá a profilokat.
Kérdezném, hogy-hogy oldanád meg, de tudom hogy van másik megoldás. Régen (vagy 5-6 éve) a vlan így jött össze, külön bridge-el, azért van most a két hálózatnak külön bridge és még egy trunk, nem mai konfig, ma már nem így csinálnám, viszont nincs kedvem az egészet most újra konfigurálni és akkor még a switch-et is utána meg így tovább, de lehet az lesz belőle, mert a wifiwave2 nem igazán úgy működik, mint ahogy a CAPsMAN, gyakorlatilag a CAPsMAN-hoz képest egy hulladék, ha szabad így fogalmaznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest