- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidacska
tag
válasz
Zwodkassy #23295 üzenetére
Megjön szedán az új AX - es AP, de csak 1 , valahogy most 5db- ot nem szerettem volna egyszerre rendelni . Valahogy össze tákolom a hálózatot úgy , hogy az ax2 meg az új ax - és AP beszórja a lakás nagy részét , a hAP ac2 meg a maradék AP- t amíg a többi AX- es beszerzésre kerül. Egy 1999- ben megjelent 2ghz- es szabványt támogat amit nem hiszem, hogy sokminden használ mostanában ,de a saját régi eszközeit gyakorlatilag elleheteníti, nem igazán értem miért. Beton stabil eszközöket gyárt , szerencsére gond és hiba nélkül mennek jó ideje , többségét használtan vettem, nem akartam mindent cserélni de úgy nézem máshogy nem fog normálisan működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Európa lett az AI-alapú kibertámadások játszótere
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest