Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz lajos75 #2026 üzenetére

    Nekem egyre jobban az a véleményem, hogy nem kell mindenkinek routert konfigurálni ! Ha nem tudsz dolgokat, akkor olvasgatni kell a neten, vagy ha nem megy, tanfolyam, egyéb esetben meg megfizetni egy hozzáértőt, esetleg vannak a soho routerek.

    Nem kell operálni sem mindenkinek, meg asztaloskodni, meg stb., csak nyilván mert ez a topik témája, itt rendkívül sokan akarnak minimális tudás nélkül routert konfigolni. Igen, lehet jobb lenne egy pro topik, vagy még inkább e mellé egy olyan, ahol lehet kérdezni olyat is:

    "tök kezdő vagyok, hogy kell elindítani a winbox-t, mert a régi gépemen egy kattintás kellett, most meg háromra se indul."
    Ez szerintem nem ide való.

    És megkaptál egy választ előttem, cli -be írd be..., hogy lássuk a konfigot. Ezt én legalább 10x leírtam itt, ha visszaolvasnál, hogy hogyan kell a képernyőmentések helyett olvasható formába berakni a mikrotikes beállításokat. Bárhol keresel, a neten mindenhol ezt találod, a képernyő mentések max kiegészítők.

    Kaptál egy választ, nem tudtad elsőre értelmezni. Kicsit kell keresgetni a neten, hogy mi lehet. Ok, nem megy, még kérsz segítséget.
    Akkor honnan szeretnéd a választ? winbox fut és bejelentkeztél? Vagy?

    És lehet kicsit harapós kedvemben vagyok. Ezért bocsi.

    Egyébként digi internetem van és csak azért, hogy majd válaszolni tudjak a "rendes" kérdésedre felhúztam az ipv6-t. Most csináltam először, igaz semmi, de semmi bonyolult nincs benne.
    És most rákerestem erre is, "mikrotik digi ipv6" és első találat ez volt

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák