-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerokrisz
tag
@rekop: Amikor a Lite-ot választottam az X helyett, azért tettem mert a fórumok alapján az sajnos megáll 500-600 nál. De elvileg addig elmegy. 120Mbps-hez az is bőven elég.
@bacus: Nincs dupla nat. Az interfészre rá tudok szűrni tűzfallal hogy mi az amit átengedjen és mit ne. Azért kellett mert még új volt az ubi és egyből nem ment rajta minden. De szép lassan átmigrálom rá az egészet, így is 2-3% CPU... Amit sosem tudtam elérni mikrotikkel, még a csupasz kis router is eszik magától ennyit. Lényegében L3 switch. Ha dupla nat lenne akkor nem sokat érne a HW natos ubi
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest