Új hozzászólás Aktív témák
-
peti800
tag
válasz
quailstorm #763 üzenetére
néztem, és proci le van terhelve rendesen. De számomra akkor is érdekes, hogy a 285nél annyival izmosabb lenne az 560, hogy lefogolalja, és megeszi az E8400-et (tudom, tudom régi konfig, de akkor is 2 év különbég ennyit számítana
..)
-
peti800
tag
Értem, köszi. Szóval akkor ennyit számít az h az 5 éves kari helyett 3 éves lett betéve, és máris gyengébb a teljesítmény mint volt?
-
peti800
tag
válasz
quailstorm #755 üzenetére
köszi, kipróbálom. lehet 2 mag kevés neki, de lowon is szaggatok, nem csak ultran
-
peti800
tag
Sziasztok
Elolvastam a topic ismertetőt, és nem tudom jó helyre írok e, mert nem annyira mikrolag amim van, de más választ nem igazán találok.
Olyan gondom volna, hogy most vásároltam egy Gtx-560 videokártyát a gépembe. Előzőleg Gtx-285-öm volt, amivel még pl. Battlefield 3-at közepes beállításon tudtam élvezni, és más játékoknál sem panaszkodhattam, semmi lag nem volt. A kártya sajna tönkrement, ezért kellett a csere. Miután betettem az új kártyát, system install megvolt, a legfrisseb drivereket leszedtem mindenből. Azonban játék közben eléggé lagolok, (Bf3, Crysis3, Nfs Run...átlag 10-30 fps, egyszer semmi, másszor mint ha nem bírná a gép) pedig a GeForce program minden beállítást Ultra-ra optimalizált..
A konfigom: (Gigabyte Ep43-S3l, Intel E8400, 3Ghz, 4GbDDr2 ocz, 620w táp a kártya pedig Msi N560Gtx, 120Gb SSD, a rendszer ezen van és volt korábban is)Köszönöm előre a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest