- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
nightwolf37 #1268 üzenetére
Nekem ez teljesen jónak tűnik
Az a lényeg, ha lerakom az asztalra, és mondjuk vezetek, nehogy az legyen hogy túl távol vagyok és nem hallanak. Ehhez amúgy lehet venni állványt ha kell?
-
Zoli54213
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy normálisabb mikrofont, nem professzionális felhasználásra, de a cél az hogy tisztán, érhetően halljanak, jó hangerővel. SIM-ezni szoktam, szóval sokszor távolabb kerülnék ha mondjuk asztalon van állvánnyal. Cél lenne, hogy a nem kívánt hangokból minél kevesebb hallatsszon, viszont nem igazán értek a mikrofonokhoz. Azt sem tudom, hogy milyen árban mozognak a már használhatóak, amik nem sercegnek, interferálnak, recsegnek. Mindegy hogy USB-s vagy jack-es csak jó legyen. Hangkártyám egyébként egy Creative Sound Blaster AE-5 Plus, szóval jack-en arra kötném ha az. Nem tudom hogy a kevesebb háttérzajra mi lenne a megoldás, talán olyan mikrofon ami csak egy adott irányba rögzít igazán?
Köszönöm előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest