Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz Zozzant #51512 üzenetére
"Itt két vasúti átkelő van egymás mellett. Amelyiknél a fénysorompó fehéren világít, ott nem is jön vonat. Ahol vonat közlekedik, az pedig biztosítatlan vasúti átkelő."
igazából szerintem tökmindegy milyen lámpa van: a síneken 100tonna acél közlekedik ide-oda 100km/h feletti sebességgel... (100 méteres fékutakkal) 1tonnás konzervdobozban ülve vegye már a fáradtságot az ember, hogy a saját érdekében a szemét használva, fejét forgatva meggyőződik arról, hogy biztonságosan át tud-e kelni...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kár szót pazarolni erre, ha nem akarsz utánanézni, ne nézz. Állíts amit akarsz és tekintsd magad előtt bizonyítottnak az állításodat. Egyszerűen nem érted a magyar nyelvű leírást amit adtam.
Higgy nyugodtan valamiféle internetes oldalnak, aki biztosan ért hozzá...
A fehér fény a sorompó működését jelzi, nem a helyes működését.
Nem tudom, ez honnan jött?
Sok olyan eset van, amikor fehér a sorompó, de nem működik helyesen valamilyen okból.
Azért mondtam, hogy nézz utána. Harmadik fejezet. 11. Függelék. -
kw3v865
senior tag
Ez a videó egyértelműen kattintásvadász célból készült, csúsztatás. Nézd meg alaposabban: a vasúti átjáró, ahol a tehervonat közlekedik nincs biztosítva fényjelző készülékkel!
http://www.kreszabc.hu/kresz-tablak/vasuti.html
Az első vágány, amely előtt a sorompó van, "Vasúti átjáró kezdete" táblával van jelezve. A következő vágány egy másik vasúti átjárónak minősül, mivel nem "Két- vagy többvágányú vasúti átjáró kezdete" tábla van a sorompónál. A második átjáró "Vasúti átjáró kezdete" táblával van jelezve, (fény)soromó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest