- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
Zozzant #51512 üzenetére
Ez a videó egyértelműen kattintásvadász célból készült, csúsztatás. Nézd meg alaposabban: a vasúti átjáró, ahol a tehervonat közlekedik nincs biztosítva fényjelző készülékkel!
http://www.kreszabc.hu/kresz-tablak/vasuti.html
Az első vágány, amely előtt a sorompó van, "Vasúti átjáró kezdete" táblával van jelezve. A következő vágány egy másik vasúti átjárónak minősül, mivel nem "Két- vagy többvágányú vasúti átjáró kezdete" tábla van a sorompónál. A második átjáró "Vasúti átjáró kezdete" táblával van jelezve, (fény)soromó nélkül. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Zozzant #51512 üzenetére
Kár szót pazarolni erre, ha nem akarsz utánanézni, ne nézz. Állíts amit akarsz és tekintsd magad előtt bizonyítottnak az állításodat. Egyszerűen nem érted a magyar nyelvű leírást amit adtam.
Higgy nyugodtan valamiféle internetes oldalnak, aki biztosan ért hozzá...
A fehér fény a sorompó működését jelzi, nem a helyes működését.
Nem tudom, ez honnan jött?
Sok olyan eset van, amikor fehér a sorompó, de nem működik helyesen valamilyen okból.
Azért mondtam, hogy nézz utána. Harmadik fejezet. 11. Függelék. -
mephi666
nagyúr
válasz
Zozzant #51512 üzenetére
"Itt két vasúti átkelő van egymás mellett. Amelyiknél a fénysorompó fehéren világít, ott nem is jön vonat. Ahol vonat közlekedik, az pedig biztosítatlan vasúti átkelő."
igazából szerintem tökmindegy milyen lámpa van: a síneken 100tonna acél közlekedik ide-oda 100km/h feletti sebességgel... (100 méteres fékutakkal) 1tonnás konzervdobozban ülve vegye már a fáradtságot az ember, hogy a saját érdekében a szemét használva, fejét forgatva meggyőződik arról, hogy biztonságosan át tud-e kelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest