Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pzstm
    titán

Ezek type coverek mennyire strapásak? (leginkább a külső "szövet" borításra értve, gyorsan koszolódhat.) Szerettem volna venni magamnak egy pro 3-t, azonban a cégtől kaptam most ideiglenesen egy laptopot, így nem ugrottam ki Bécsbe, a pro 3-ért. Ezen is most nagyon elgondolkodtam, bár ez az atom nem tudom mire lehet elég. A pro 4 is nagyon foglalkoztatja a fantáziámat, vajon mire lehet elegendő majd, esetleg olyan gurítanak, ami miatt eldobják az emberek az agyukat.

külseje nedves ronggyal törölhető nyugodtan (belseje is óvatosan nem a billentyűknél)

Nekem lassan egy éves és semmi baja nincs. Atom átlagusernek való egyértelműen, bár majd most láthatunk teszteket már hét végefelé szerintem. New Yorkba pár órával ezelőtt megérkeztek a review unitok.

Pro 4-ben meg majd elválik mi lesz, ujjlenyomat és retina-szkennerre egy kisebb összegben fogadnék ;)(az új windows login megoldások miatt) (bár ujjlenyomat nem hoz lázba, 8 éves laptopomon is volt, ettől csak iSheepek tudnak elájulni :D; sőt arcazonosítás alapján login is volt ugyanezen laptopomban, szóval....)

Új hozzászólás Aktív témák