- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem amint kijön többi gyártó is a saját win8 RT és pro tableteivel elfelejtitek a microsoftot.
Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb árakon kell megjeleniük.
Az RT-nek itthon be kell menni 100k alá, a legolcsóbb változatnak, különben nem lesz nagy siker szvsz. Ez pedig 500$-nál alacsonyabb árat kell jelentsen.
Írtam már másik topikban, de nézzük meg nexus 7 táblagépet, 200$, tegra 3mal.
Ehhez adjuk hozzá a win8 RT liszenszet ami legyen megint 100$, kijön 300$-ra, ha még a $-t euróban is váltom, akkor is 90k Ft lenne.
És van egy érzésem, hogy pl nokia olcsóbban fogja kapni a liszenszet mint többi gyártó, kérdés, hogy lesznek-e olcsóbb táblagépeik.
Meg amúgy is, az RT verziónak olcsóbbnak kell lennie a ipadnál, ez mindenben igy van, az apple cuccokat meg kel lfizetni, ha a microsoft hasonló áron jön ki, akkor egyszerűen nehéz lesz nekik felvenni a versenyt az almával, egész egyszerűen azért mert az alma
Nyilván core i5ös teljes verziós tableteket más kategóriába kell venni, azok az ultrabookokkal fogják felvenni a versenyt.
Ha megjelenik a nexus 7 itthon akkor az már adhat valamilyen támpontot, hogy mennyi is az annyi. -
blex
senior tag
"Microsoft has included the fewest ports it could get away with"
miért, mit kellett volna még rárakni? hány tableten van usb port? (ez nem feltétlen költői kérdésde úgy gondolom, hogy nem olyan sokon..)
egyébként szerintetek melyik cover az jobb? nem tudom a touch milyen, de így látatlanban a type-ot kicsit merevnek, meg sokkal érzékenyebbnek képzelem.
kíváncsi vagyok, hogy lesz-e lehetőség majd kipróbálni valahol -
blex
senior tag
én pont attól félek, hogy nagyon tetszik a többi embernek is
nem tudom az ms mennyire van felkészülve a tömeggyárt(tat)ásra.. mondjuk őszig van ideje
de azért az tök jó, hogy bejelentettek egy (kettő) tabletet mindenféle komolyabb specifikáció nélkül és mégis majdnem mindenki rá van mozdulva, aki nem microsoft-hater. megy ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Windows 10
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest