- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem amint kijön többi gyártó is a saját win8 RT és pro tableteivel elfelejtitek a microsoftot.
Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb árakon kell megjeleniük.
Az RT-nek itthon be kell menni 100k alá, a legolcsóbb változatnak, különben nem lesz nagy siker szvsz. Ez pedig 500$-nál alacsonyabb árat kell jelentsen.
Írtam már másik topikban, de nézzük meg nexus 7 táblagépet, 200$, tegra 3mal.
Ehhez adjuk hozzá a win8 RT liszenszet ami legyen megint 100$, kijön 300$-ra, ha még a $-t euróban is váltom, akkor is 90k Ft lenne.
És van egy érzésem, hogy pl nokia olcsóbban fogja kapni a liszenszet mint többi gyártó, kérdés, hogy lesznek-e olcsóbb táblagépeik.
Meg amúgy is, az RT verziónak olcsóbbnak kell lennie a ipadnál, ez mindenben igy van, az apple cuccokat meg kel lfizetni, ha a microsoft hasonló áron jön ki, akkor egyszerűen nehéz lesz nekik felvenni a versenyt az almával, egész egyszerűen azért mert az alma
Nyilván core i5ös teljes verziós tableteket más kategóriába kell venni, azok az ultrabookokkal fogják felvenni a versenyt.
Ha megjelenik a nexus 7 itthon akkor az már adhat valamilyen támpontot, hogy mennyi is az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest