- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Szerintem úgy lesz, ha van egy kis üzleti érzékük, hogy egy ingyen van hozzá, de te választod ki, hogy melyik amikor rendeled és külön csomagolják. A ceruzát adhatnák ingyen és alapból viszont

Én juliusban akartam venni Ivy bridge ULV-s notebookot, lehetséges, hogy kibírom még októberig, addig kiderül, hogy fut-e ezen a CS
Le is veszem a laptopom hirdetését apróról 
-
ng0ofy
KORREKTOR
Attól Pro, hogy azt tettek. ARM-es? Attól függ mit csinálsz rajta, ezt tényleg csak te tudhatod. Plussz bármikor belefuthatsz egy programba, aminek kell az x86, nem tudom lesz-e homokozó az RT win8-ban, pzstm-et kérdezd

Mukibuci: Tudom, hogy te kezdted a 700 dolláros árat terjeszteni, nem tudom hol olvastad, de nagyon remélem, hogy igazad/igazuk lesz! Komolyan Viszont fogadni nem mernék rá
Arra igen, hogy az ARM-es RT olcsóbb lesz, mint az ipad bármelyik verziója, "csakazértből" is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ennél csak az lenne a jobb, ha felhasználót is váltana
Bár utólag szoftveresen elintézhető 
Ára: Nem tudom hogy honnan van ez a 700 dollár körüli ár, de szerintem inkább 1000 dollár körüli lesz, elvégre azt mondta a srác a keynote-on, hogy az ultrabookokkal egy kategória lesz árban. Gondolom nem a legolcsóbbakra gondolt (: Viszont annyiért is vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként amit meg akart csinálni nálam sem megy a rendes gépen, ie10 hiba. Miért nem chrome-on mutatta ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Le is veszem a laptopom hirdetését apróról
Arra igen, hogy az ARM-es RT olcsóbb lesz, mint az ipad bármelyik verziója, "csakazértből" is