- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
garambe
üzenetére
Én csak kipróbáltam, amikor megvettem, hogy teszteljem mennyit tud, egyébként nekem töltőn lóg otthon, de egy ideje párom RT-je is (hordozni pedig ritkán hordozom, az RT-t vittem már párszor, de mióta a Pro megvan még nem kellett magammal vinnem, ott majd nyilván megint kiderül mit tud). Azért így használom, mert mint tudjuk nem cserélhető az akku reális költségek mellett, és ha minden nap kisütögetném, akkor elég gyorsan erodálna a kapacitása. Jelenleg egyébként a gyári adatokat tudja teljesíteni, 42000mAh a battstat szerint. CPU-t én is 50%-ra vettem le, BT kikapcsolva, a fényerő hasonló, végig neteztem, és kibírta a hat órát, még volt benne pár százalék, mikor töltőre tettem. Megjegyzem semmi külső perfifériát nem használtam, és a profilban is mindent energiatakarékosra lőttem be. Engem jobban zavar a melegedése, de sajnos valahogy el kell vezetnie azt a hőmennyiséget.
Megjegyzem pont a fogyasztás/melegedés miatt csak Y-os CPU-val venném az utódját majd (Pro 3 vagy ami követi), de még inkább a jövőre megjelenő Core M-mel, ami már közelíteni fogja az Atomot fogyasztásban, de annál remélhetőleg jóval erősebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Crimson Desert
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest