- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tippek trükkök rovatban volt, gondolom találták a neten és nem győzödtek meg róla, hogy működik e .
Mint tudjuk a hazai PC -s magazinok minden hónapban ilyen címekkel jelennek meg :
"Mi megmutatjuk hogyan lesz tökéltes biztonságban"
" Így lesz ezeréves PC-je olyan gyors mintha ma vette volna"
meg hasonlók. Szóval ennek fényében is durva, hogy olyan tippet nyomnak az olvasóik arcába , ami konkrétan nem működik.
Anno volt egy CD-s magazin amelyiknek a CD-jén még vírus is volt, hogy a 90 -es évek végén
MÁr nem tudom melyik volt az 
Szóval ... érted ...
Amúgy igen felesleges (lenne) a napi többszöri frissítés, de ha jóval kisebb cégek termékei frissítenek naponta tizensokszor akkor miért ne várhatnánk el egy ekkora cég termékétől ?
Példának mondanám az MBAM- ot kis cég mégis van naponta tíz feletti update. A Norton -t most azért nem említem , mert a Symantec nem kis cég

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
MÁr nem tudom melyik volt az