- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Felteszem ide is a kérdésemet, hátha itt hamarabb kapok választ:
Egy elég érdekes gondom akadt. Windows 7 x64 Professional-öm van, Office 2013 32 bittel. Frissült volna a Windows-om, de az updatek telepítésénél kaptam egy bsod-t. System service exception hibakóddal, ataport.sys-re hivatkozva. Ez ugye inkább szoftveres hiba lehet?
A gond az, hogy azóta az Office alkalmazásaim ikonja eltűnt, de a programok legalább elindulnak. Az Office frissítések nem mennek fel, 80070663 hibára hivatkozva. Megpróbáltam a Winupdate cache törlését, nem segített. Egy .Net framework javító Microsoft fix-et is futtattam, az sem segített. A c:\Users\All Users\Microsoft\OFFICE\DATA\opa12.dat-ot is átneveztem, de semmi nem segített.
Első körben ezeket találtam a hibakódra keresve.
Gondoltam most már mindegy, nyomok egy javítást. Vezérlőpult/Programokban ha rámegyek az Officera, majd módosítás, akkor nem csinál semmit. Eltávolítás csinál valamit, majd kiírja, hogy sikertelen.
Az Office telepítőt futtatva 2 mp-ig bejön a telepítő, majd a Microsoft Setup Bootstrapper jön be, és megoldást akar keresni a problémára.
Vagyis ott tartok, hogy sem javítani, sem eltávolítani, sem ismét rátelepíteni nem tudom.
Mit tudnátok javasolni?
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest