Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21

addikt

Sziasztok!
    Felteszem ide is a kérdésemet, hátha itt hamarabb kapok választ:
    Egy elég érdekes gondom akadt. Windows 7 x64 Professional-öm van, Office 2013 32 bittel. Frissült volna a Windows-om, de az updatek telepítésénél kaptam egy bsod-t. System service exception hibakóddal, ataport.sys-re hivatkozva. Ez ugye inkább szoftveres hiba lehet?
    A gond az, hogy azóta az Office alkalmazásaim ikonja eltűnt, de a programok legalább elindulnak. Az Office frissítések nem mennek fel, 80070663 hibára hivatkozva. Megpróbáltam a Winupdate cache törlését, nem segített. Egy .Net framework javító Microsoft fix-et is futtattam, az sem segített. A c:\Users\All Users\Microsoft\OFFICE\DATA\opa12.dat-ot is átneveztem, de semmi nem segített.
    Első körben ezeket találtam a hibakódra keresve.
    Gondoltam most már mindegy, nyomok egy javítást. Vezérlőpult/Programokban ha rámegyek az Officera, majd módosítás, akkor nem csinál semmit. Eltávolítás csinál valamit, majd kiírja, hogy sikertelen.
    Az Office telepítőt futtatva 2 mp-ig bejön a telepítő, majd a Microsoft Setup Bootstrapper jön be, és megoldást akar keresni a problémára.
    Vagyis ott tartok, hogy sem javítani, sem eltávolítani, sem ismét rátelepíteni nem tudom.
    Mit tudnátok javasolni?
    Köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák