Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Office 365 és office 2013 közt win 7 alatt nagy különbségek vannak? Fiam jogosult letölteni a tisztaszoftver keretében és gondoltam kipróbáljuk, Valamint még egy kérdés: Most 2007-es ofice van a gépen. a 365 telepítéséhez le kell törölni vagy felülirja majd ez a "sulis" office? Valamint úgy látom a telepítője x86-os. Lehetséges, hogy nincs 64 bites belőle? Ha igen hogy találom meg ezen a sulis oldalon (ha már valaki használta).? nem igazán tudom mi a különbség. -
tomp
félisten
Igényeltem új bankkártyát. Microsoft fiókban elfelejtettem beállítani az új kártyát. Az előfizetést a régi már bevont kártyáról akarták levonni. Nem sikerült. Miután megadtam az új kártyát rögtön levonták a havi díjat. Viszont a régi kártyát nem tudom eltávolítani.
"Ez a fizetési mód kiegyenlítetlen tartozások miatt jelenleg nem távolítható el"
Csak akkor tudom törölni miután már elkészült az új havi számlám? -
pzstm
titán
válasz
freestailo
üzenetére
Szia,
A rekord alapvetően csak tárhelyért felelős, MX rekordot ha nem bolygatod akkor nagy baj nem lehet. O365-ből milyen csomag van? kérés, hogy a leveleitek MS-nél vagy tárhelyszolgáltatónál vagytok. Mert utóbbi esetben leveleket/fiókokat át kell rakni új tárhelyre. Ha erről van szó, akkor dobj egy privátot, és irányba raklak kicsit

-
freestailo
őstag
Sziasztok! Totál láma vagyok az office365-höz, és szeretnék kérdezni.
Adott egy weboldal egy domain-el, és egy office 365 szolgáltatás beállítva ezzel a domain-el.
A helyzet hogy költözik a weboldal, de a levelező szolgáltatás marad a jelenlegi szolgáltatónál, csak a tárhely fog megváltozni. Jól sejtem ha csak a domain A rekordját írom át akkor a levelezés zavartalanul fog működni a régiek szerint? Köszönöm a válaszokat!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Lehet egyértelmű a kérdés, de inkább rákérdezek.

Szóval, ha adott egy angol nyelvű office 365 kulcs, azzal beaktiválható a magyar nyelvű szoftver is minden gond nélkül?
-
pzstm
titán
válasz
Kruppmityu
üzenetére
Hivatalosan üzletszerű, gazdasági tevékenységre otthoni verzió nem használható.
-
Pyrandus
tag
Üdv. Mi a különbség az OEM és a Retail között?
-
Kruppmityu
csendes tag
Szaiasztok!
Céges gépre szabad Office Home-ot tenni? Vagy azt csak magánszemélyek használhatják és a vállalkozásoknak a Business változatot kell megvenniük?
Előre is köszi a választ.
-
Üdvözletem!

Mivel a PP-s topicba elég régen írtak ide is beírnám:
Kis segítségre volna szükségem, PowerPointban (2016-os) naptárat tervezek készíteni és találtam egy elég jó sablont. Ehhez lenne kérdésem: Ezeket a sablonokat lehet valahogyan szerkeszteni? Névlegesen az évszámot szeretném átírni, mert az nem jó rajta. Így néz ki jelenleg:
Igazából ha bárhogy átlehetne írni annak nagyon örülnék
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.: SyMbioTe
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
de azt nem értem, hogy itthon, teljesen más nyomtató (1102w), teljesen más office (2007), és szintén nincs c6, csak c5.
-
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
akkor bal oldalt felkiáltó jel lesz mellette és úgy nyomtat a borítékra, mintha A4-re lenne állítva.
még majd ránézek, ma nem volt sok idő tesztelgetni, azt hittük lesz C6 és simán menni fog, de majd átnézem alaposan. -
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
HP M125a
A hozzá adott cd-t telepítettem, ami sikeresen fel is ment.
Scan-el, nyomtat, és végülis a borítékot is megeszi, csak azzal a japán levélpapírral, vagy mivel. -
nfsu17
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
pedig hidd el, hogy itt kerestük és itt nem találtuk.
csak a méreteket nézve sem találtuk ezt a méretet.
ezt okozhatja, hogy mondjuk a nyomtató nem tud borítékot nyomtatni, vagy driver, vagy mi miatt nincs nekünk? -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Beírtam keresőbe "boríték", de semmi, úgyhogy megkérdezem.
office 2003 alatt úgy nyomtattunk sima méretű (pici) borítékot, hogy nyomtatás előtt a méretet boríték C6-ra módosítottuk.
ez már 2007 alatt sem volt elérhető, most meg 2013 van a gépen és ott sincs.
Valami japán levélpapír mérete áll a borítékhoz legközelebb, ezért azzal kinyomtatva majdnem jó.
A feladónál van fölöslegesen kb 1-1cm balról, fentről, tehát ez csak béta verziónak jó, pontosabban kellene.
Ráadásként a nyomtatási kép közel sem azt mutatja, mint ami végül lesz. A nyom.kép tökéletes, a végeredmény nem.
Egyéni méretet adva felkiáltójel fogad és kinyomtatva nem érdekli a méret, sima a4 méretként nyomtat, magyarul a fele nincs rajta a borítékon.Ha nyomtattok sima borítékot, akkor azt hogyan?
-
-
GEPESZ66
veterán
A tisztaszoftver révén az Office 2013 van a gépen.
Mivel a feleségem pedagógus, 1 hónapja ingyen használható 5 gépen az Office 365.
El kell-e távolítani előtte az Office 2013-at?
Jól el lehet-e távolítani, nem okoz-e utánna problémát?
Az Office 365-el már az WORD,stb. 2016-ot lehet használni? -
CharlieDrop
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
köszi

-
szabonagyur
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Lenyegeben ugyanaz a dolog. Otthoni verziot penz keresre nem hasznalhatod, erre van mas fajta licensz.
-
CharlieDrop
veterán
sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Kereső nem adott találatot, hogy lett volna itt erről szó.
Mit jelent, hogy kereskedelmi célú tevékenységre nem használható egy office?
Mert ha azt írná, hogy üzleti tevékenységre nem használható az stimt.
Köszi a válasz előre is

-
Pyrandus
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kösz. Közben egy érdekes fejlemény is történt. Kisérletképpen szinte megpróbáltam telepíteni egy MS Office 2000 programot, és meglepő módon szépen feltelepült, használni is tudom. Win7-re. Ez azért érdekes, mert 1999/2000-ben még nem is létezett a Win7.
Milyen nagy hiányai lehetnek? Na, majd mindent próbálok.
Üdvözlöm a profikat. -
Pyrandus
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kösz, nem jöttem rá (nem láttam) a lemondási lehetőséget. (Sok mindent nem értek, de kérdezek mindig, minden áron).
-
-
Pyrandus
tag
Üdv a topiknak.
Nem értek valamit az MS Office hirdetéseiben, és vásárlási módjában. Úgy hirdetik (úgy lehet letölteni), hogy 1) automatikusan havonta megújuló előfizetéssel 2) automatikusan évente megújuló előfizetéssel.
Nem értem, a "megújuló előfizetést" miképpen lehet abbahagyni? Pl. ha valakinek csak fél évre, vagy egy évre van szüksége rá, és utána nem jó, ha "automatikusan megújul" az előfizetése, mi a teendő?
Ha nem érthető, kérem, nézzetek rá az interneten mindenhol szembetűnő Office 365 hirdetésre.
Köszönöm a választ. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy word doksi abban pedig cellák tabulátorral megvannak jelöve a cellákban levő felsorolások.De van olyan cella amiben nem lehet betű típust módosítani más cellába meg ha írok nem törik meg az írás.Ha nem ki ír a cellából.csak nyomatáskor lehet észre venni.Nagyon bosszantó hibák és van 25 oldal van így,miképpen tudnám kijavítani ezeket a hibákat?Részben kapott dokumentumok ezek. -
Thome
veterán
Sziasztok,
Béta office 2016 óta egy csomó helyes szót aláhúz az office. A végleges verzióval sem javult meg.
Nyelvi ellenőrzőcsomagot feltettem (o2016-hoz való magyart), de továbbra is ugyanez.Ötlet?
-
-
dqdb
nagyúr
Office 365 esetében mennyire szigorúan kezelik a régiókat? Az EU vajon egy régiónak számít, vagy országonkénti bontás van? A német Amazonról amúgy is rendelnék, és ha már ott vagyok, akkor bedobnék egy Home előfizetést is a kosárba.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tudom,hogy van ilyen és régen dolgoztam is vele.Van egy törzs dokumentum és szeretnék exel táblázatból beszúrni neveket és szobákat.Van külön excelbe szoba és név ezt a két adatott szeretném összefésülni a törzs dokumentummal és kinyomtatni. -
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
égzspontosan ha home előfizető vagy akkor folyamatosan dobálja sárga csíkot, business userek meg CBB-ben február 7-én kapják meg a frissítést, addig tesztelhetik
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, köszönöm.

Hát ez cumi...a sárga értesítősávot is minden megnyitásnál odarakja, tálcán ott figyel a frissítés ikonja stb.

Akkor lehet kitolom addig. -
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
A főverzió frissítése februárig tolható, utána kötelezően frissül úgy tudom. Én is kihagynám a 2016-ot mivel a Win10 design sem tetszik ahogy ez sem.
-
King Unique
titán
Üdv!
Nálam is megérkezett az O365 2013-ra a 2016 frissítés és cseszeget, hogy frissítsem. De mi van, ha én nem akarom frissíteni? A frissítés letiltásán kívül van más lehetőség, vagy mindenképpen muszáj, hogy a továbbiakban is kapjon alap frissítéseket a O365?
Nemrég kipróbáltam a 2016-ost másik gépen, de az új dizájn nagyon nem jött be...
-
Jarod1
veterán
kapcsoljátok be a telemetria naplót
A telemetriai naplózás engedélyezésével…
§ megfigyelheti az Office-fájlok használati módját a számítógépen,
§ láthatja az esetleges hibákat vagy kompatibilitási problémákat, amelyek az Office-szal kapcsolatban felmerülnek,
§ megtudhatja, hogy miként javíthatja ki az Office-fájlokkal és -megoldásokkal kapcsolatos hibákat. -
Sziasztok!
A legutóbbi hó eleji frissítések óta sorra omlanak össze az Office 2013 alkalmazásaink. Próbáltam a javítás funkciót, de semmi eredménye. Nem elszigetelt esetről van szó, a munkahelyen számos gépen jelentkezett op.rendszertől függetlenül. Mi lehet ez a hiba?
Köszi szépen!
-
Aki szopott eleget MS accal 2013 esetén annak szólok hogy van olyan verzió ami csak CD kulcsot kér. Nemrég telepítettem olyat. DVD verzió home and business magyar. Kék DVD fehér tokban plusz kulcs a hátulján van.
Szóval aki nagyban gondolkodik az keressen meg több boltot és kérje azt a verziót ha tudja. Árban ugyan az volt. 2016-osban még nem láttam, csak 2013-al.
Viszont az nem megy hogy ezt a DVD verziót rakom fel majd beírom a kulcskártyás kulcsot. A kártyás kulcs az semmire nem jó aktiválás után mert az email cím lesz a kulcs. A DVD-s verziónál meg nem kell egyáltalán account és a sorozatszámmal lehet újraaktiválni ha kell. -
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Oks most már értem
-
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
Minek?
Ha komoly dolgokon, nagy adatbázison dolgozol akkor ki lehet hozni a 64 bit előnyét, amúgy sima irodai használatra vagy otthon nem tudod, de ez nem jelenti, hogy otthonra nem ajánlott.
A 32-est MS azért ajánlja mivel sok bővítmény létezik ami nem szereti a 64 bitet.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
és annak van előnye? meg hogy egyes dolgok nem működnek meg nem kompatibilisek
-
törölt tag
sziasztok! van egy office 2013-am és a kérdésem, hogy melyik jobb? a 32 vagy a 64 bites? a MS oldalán a 32-est ajánlják inkább
-
ssgt1981
senior tag
A tanárok részére biztosított Office 365 fog frissülni a legújabb verzióra?
-
pzstm
titán
válasz
vandeminek
üzenetére
jogos...elfelejtettem, hogy már lassan december van

A matricagyűjtés 2015. október 1-től 2015. november 4-ig tart. A matricák 2015. november 4-ig válthatók be a készlet erejéig. Az akció az összes Auchan áruházban érvényes. -
pzstm
titán
-
albiosz
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor beigazolódott a gyanúm, hogy kb. 20K-ba fáj egy év, hosszabbítás esetén is.

40 volt a táblagép. Így lehet jobban jár az ember, ha eladja 1 év után 20-ért és vesz egy korszerűbbet +20 rádobással.
(#1834) cigam: Köszi a tippet! Ilyesmire gondoltam. Bár úgy látom ezt januárig meg kéne venni. Nekünk viszont októberig oké az office. Addig ki tudja mi lesz még...
-
cigam
titán
válasz
albiosz
üzenetére
pl. újság előfizetéshez szokták adni Ami igen jó ajánlatnak tűnik, mert kevesebb mint amit az MS kér, nem mellesleg kapsz egy havilapot(jó, olyan amilyen), és a biztonsági program kérdését is kipipálhatod, hisz havonta ott az újságban az aktiváló kód.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettünk egy wines tabletet, amihez járt Office 365. Messze még az egy év, de jobb felkészülni rá... Szóval mennyibe fog fájni majd a megújítás? Vannak-e bármilyen promóciók (újságban kód stb.), amiket érdemes figyelni, hogy a lehető legolcsóbb legyen? (csak legális út érdekel)
Előre is köszönettel!
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, nagyon szépen köszönöm.
-
Sziasztok!
Letöltöttem az egyetemi (tanári) mailemmel az Office 365-öt, de 2013-as verziót telepített fel. Ez miért van?
Köszönöm.
-
ssgt1981
senior tag
Ha veszek Office 365 előfizetést akkor telepítést követően frissíti a gépen lévő korábbi office-t vagy azt külön kell törölni?
-
slappy
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy problémám a Outlook 2007-el. Két postafiókot szeretnék használni, egy t-online és egy exchange postafiókot. A T-Online-t állítottam be alapértelmezettnek. Jól is működik ki és be forgalomra, de egy idő után egyszerűen az Outlook a másikat, az exchange postafiókot állítja vissza alapértemezettnek, és ez így nem jó.
Ugyanis azt a postafiókot előbb utóbb megszűntetném és egy idő után csak a T-Online postafiók működne. De sajnos némi idő átfutást biztosítani kell, hogy az új email postafiók legyen minden levelezésben.
Nem tudom, hogy miért állítódik vissza a dolog, talán valaki találkozott ezzel a dologgal vagy valaki megmondja nekem, mit is állítottam be rosszul. Ezért kérem a segítségeteket, mert elég bosszús a dolog.
Köszönöm.
-
SLYM
veterán
sziaasztok, Office 2013 Nyelvi kiegészítő csomag-ot szeretném telepíteni, de csak a 32 biteset tudom letölteni, mikor a 64 bites kéne (mikor telepíteni próbálom a 32 bitest, kiírja, hogy nem jó, töltsem le a 64 bitest). a helyesírás ellenőrző miatt kellene nekem ez. köszönöm
-
nand
csendes tag
Üdv,
A 2010 Outlook-ot használjuk IMAP-pal. szeretem, meg vagyok elégedve vele.
Viszont a 2013-as Outlook sajnos gyengébbre sikerült
Kérdésem, hogy a 2016-os Outlook az IMAP támogatás tekintetében még rosszabb lett-e? Van valakinek tapasztalata ezzel?
Köszönöm.
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Újra kellett telepítenem a gépet, mert megadta magát a HDD.
Office 2013-at használtam (járt a géphez jogtisztán), ami telefonon aktiválva is volt, viszont most újratelepítés után hogyan tudom aktiválni? Meg van a telefonon kapott kód, azzal is lehet, vagy újra kell aktiválnom telefonon ismét?THX
-
Mexildos
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sajnos nem oldja meg a bajt, ugyanúgy a hamis sorozatszámot mutatja még a licence eltávolítása után is.
-
Mexildos
aktív tag
Szerinted ha ezt lefuttatom: LINK
Akkor az első licence-t törli és akkor ami most a 2. az lesz az első? Van rá esély hogy akkor a helyes kulcsot megkapom? a Linkben szereplő oldalon le van írva hogy hogyan lehet licenszet törölni? Mi a véleményed?
-
Mexildos
aktív tag
Hmm melyiket kellett volna feltenni? Én úgy tudom nem a VL változatot telepítettem.
-
Mexildos
aktív tag
Nekem is office 2013 pro van fent. Úgy telepítettem, hogy simán iso leszed. Majd telepítés után beírtam a kulcsot. A 27GXM az valami általános kulcs lehet a pár napos kipróbálásra. Mert a netet feltúrva másoknál is volt ilyen. Illetve más gépen is láttam hasonlót. Sajnos a valódi kulcs ami be lett gépelve az nem látszik mert az a 2.
Lehet rosszul teleptettem fel, de egyszerűen nem tudom elhinni hogy nem lehet megtudni a kulcsot.
A Script jót mutat, mert érzékeli a kulcsokat. Az AIDA is a 27GXM kulcsot írja ki csak sajnos.
-
Mexildos
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Feltettem, de sajnos itt sem a valós kulcsot kapom meg.
Az MS scriptjében két kulcs van de nekem a második az ami kell, azt nem látom:
A script lekérdezés után ezt a választ kapom:
---Processing--------------------------
---------------------------------------
SKU ID: 1b686580-9fb1-4b88-bfba-eae7c0da31ad
LICENSE NAME: Office 15, OfficeProPlusR_Grace edition
LICENSE DESCRIPTION: Office 15, RETAIL(Grace) channel
LICENSE STATUS: ---NOTIFICATIONS---
ERROR CODE: 0xC004F009
ERROR DESCRIPTION: The Software Licensing Service reported that the grace period
expired.
Last 5 characters of installed product key: 27GXM
SKU ID: 41499869-4103-4d3b-9da6-d07df41b6e39
LICENSE NAME: Office 15, OfficeProPlusMSDNR_Retail edition
LICENSE DESCRIPTION: Office 15, RETAIL channel
LICENSE STATUS: ---LICENSED---
Last 5 characters of installed product key: PYQ6X
---Exiting-----------------------------Ebből kiderül, hogy a használatban lévőt nem mutatja sajnos. Nekem a PYQ6X végű kellene. Miért van kettő? Nem hekkelt Office.
-
Mexildos
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a telepített Office 2013 esetében nem tudom a kulcsot, azt mivel lehet kinyerni? Azt tudom, hogy a microsoftnak van egy scriptje ami megmutatja az utols5 számot és ez tök jó csak nekem a teljes kulcs kéne. A kulcs recovery programok pedig valamiért hibásan kezelik az office kód visszaállítást mert sajnos kamu választ adnak vissza. (az MS scriptel nem egyezik az utolsó 5 szám)
Tud valaki ebben segíteni?
-
Mexildos
aktív tag
Valakinek van infója a: #1799
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
nagyon szépen köszönöm a segítséget

-
DeFranco
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
köszönöm, sikerült, még egy kérdésem van: látszólag az asztali verzió installálta az o365-ből, nem tudom jól csináltam-e. van valami speciális verzió ebből tabletekre, vagy ez az asztali a "rá való"?
mobil verziókat találtam az alkalmazásboltban, nem tudom a kettő között mi az összefüggés.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
hoppáhoppá. tehát nem kell hozzá ms email cím? erről nem találtam infót. bármilyen email lehet, tehát pl. inviteles, stb. is? ez sokat segítene a helyzeten, mert azonos user/passal már sokkal kisebb lenne a kavarodás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Lényegében az MS fiókkal való belépéssel lesz aktiválva az adott MS példány. Mivel a ti O365 hozzáférésetek csak egy példányos így egyszerre csak egy helyen mehet.
Nálam pl. 5 gépes van, így 5 gépen lehet egyszerre, de ezt meg is tudom osztani másokkal stb.MS fiók: lehet régi hotmail, outlook, live, sőt igazából ugye lehetett MS fióknak megadni akár gmail címet is. Annyi a lényeg, hogy be tudj lépni vele.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
értem, köszönöm.
ezt már csak érdeklődésképpen kérdezem: hogyan garantálja ez az egy gép egy user felállást? egyszerre egy account csak egy gépen lehet bejelentkezve? vagy az account a géphez kötött? valahogy nincs előttem, hogy hogy áll fel a logika ebben az esetben.
egyébként mi számít ms accountnak? ha van egy régebbi hotmail/live regisztráció, akkor az már az, vagy teljesen új kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest