- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alveus
tag
Szerintem nálad vannak értelmezési problémák. Pont ezt írtam én is, hogy Edge-ben működik, akkor, miért ide írsz? Miért nem, a Firefox és a Chrome esetleg az asus topicba?
A visszaolvasással meg nincs semmi gondom, ha megnézed a regem, láthatod, hogy nem tegnap csináltam, és még se fosom a hsz-eket.
Ha kell az a "motor" vagy "drájver", akkor írj az MS-nek, hogy mi a túró van az Edge-ben ami a másik kettőben nincs, nem valószínű, hogy itt mindenki az MS fejlesztő részlegén dolgozik...
Mellesleg, volt nekem is Asus Xonar kártyám... 1 napig, miután szembesültem, hogy a driver hozzá mekkora egy rakás sz@r vissza küldtem és vettem helyette egy Sound blaster-t, és láss csodát, hirtelen minden gondom megoldódott...
-
Alveus
tag
A problémád az, ha jól értem, hogy Firefox és chrome alatt nem jönnek elő a mélyek, de az Edge alatt igen, akkor tulajdonképpen, milyen problémára is kell megoldás? Hogy az Edge alatt se jöjjön elő a mély? (szarkazmus). Az, hogy Firefox és Chrome alatt nem jönnek elő a hangok, az nem az Edge hibája, tehát maradunk továbbra is a ˇhé! nem jó helyen járok"
-
daimonion
senior tag
Ne haragudj Én ezt nem értem.MIért az Edge topicban rugozól ezen a gondon és miért nem a FF és a Chrome topicban érdeklödsz ez iránt ? Hiszen azokon szeretnéd használni a hiper szuper vadonatúj Asus mittudomn milyen hangkártyádat !!!!!
Menj oda és érdeklödj ott.Hiszen az Edge NORMÁLISAN működteti a hangkarid .Érthetetlen, hogy itt vagy és leírod sokszor hogy nem szereted az Edge-t és más böngészőhőz itt kérsz segítséget.Ez nem az a topic. -
TRob1
veterán
Aham. FVD Speed Dial... De csak az új, Chromium alapú Edge-hez, a Chrome áruházból. Ezt használom, ugyanúgy működik mint Chrome alatt.
Több éve (mióta vannak bővítmények és áttértem Edge-re) vártam h elkészítik Edge-re, erre inkább lett/lesz másik Edge.
-
TRob1
veterán
Ha nincs rajta ez a frissítés, akkor nincs, mert a lehetőséget onnantól tették bele, addig nem tudott bővítményeket kezelni. Valami külsős megoldás kell, amit a rendszerre teszel fel, nem maga az Edge alá. Ez viszont itt már nagyon off lenne, és én ebben nem is tudnék segíteni...
ui: Lehet nincs helyed hozzá? Nemtom tabon hogy megy, de pc-n kellett 20GB. (Igaz, el se kezdte ha az nem volt meg)
-
TRob1
veterán
Na akkor ezért nincs még neked, mert csak onnantól van.
Ha gondolod, és telepítenéd, akkor a Gépházban a Frissítés oldalon rányomsz a További információ-ra, onnan elvileg le tudod szedni a frissítő appot (régebben ment, most nem tudom, nem néztem)
Vagy ezen a linken is, a Get the Anniversary Update now-ra kattintva.
(Ha nem jön be, vissza tudsz állni a jelenlegire 30? vagy 10? napig)
-
TRob1
veterán
Edge beállítások (3 pötty) és ott van hogy Bővítmények (egyelőre elég gyér a választék, ráadásul az se mindenkinél hibátlan).
De ha jobbat akarsz és nem félsz a beta appoktól (valaki mint a tűztől
), akkor UblockOrigin beta.
Install:
While in pre-release, you will need to side-load the extension. You need to have the Windows 10 Anniversary Update to use extensions in Edge.
- Download the latest release from the Releases page
- Extract the zip file somewhere safe (it will need to remain there as long as you use the extension)
- Browse to about:flags in Edge and turn on the option Enable extension developer features
- Restart your browser
- Go to Extensions in the browser menu and click Load extension
- Select the uBlock0.edge folder you extracted earlier
Edge disables side-loaded extensions whenever you restart the browser. However after a few seconds you will get a prompt to re-enable them with a single click.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest